androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Fildeling på Podio

Drøft, organiser og hold styr på dit teams filer ét sted.

Del filer, og få adgang til dem alle steder fra

Du kan organisere, diskutere og følge filer alle steder på Podio - uanset om du deler en præsentation i en statusbesked eller færdiggør et projekt og vedhæfter designfiler.

Når det er på Podio, er det nemt at finde og tilgængeligt alle steder fra. Det bliver også nemmere at administrere revisioner. Når en fil tilføjes, fjernes eller erstattes, er historikken synlig for alle, som arbejder med den, med mulighed for at annullere uønskede ændringer.

Gem det på Podio, Dropbox eller Google Drive ...

Vi giver dig ubegrænset, gratis lagerplads på Podio. Og ligegyldigt hvilken fildelingstjeneste du fortrækker, er der gode chancer for, at den er integreret med Podio. Få problemfri adgang til indhold fra enhver af disse tjenester, og del det hvor som helst på Podio:

Dropbox
Dropbox
Google drive
Google Drive
Box
Box
Evernote
Evernote
Sharefile
Sharefile
One drive
One Drive
Sugarsync
SugarSync

Se Artikel om fildeling i Podio Help Centre for detaljer om filtyper og maxstørrelser.