androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Sponsoreringer

Opnå store ting med Podio.

Nonprofitorganisationer, opstartsvirksomheder og studerende kan ansøge om at modtage Podios særtilbud. Det arbejde, som du gør, er unikt, og vi tror, at Podios fleksibilitet og anvendelighed er perfekt til at hjælpe dig på din mission.

Play31 håndterer konfliktløsning
Ved at bruge Podio til at organisere deres arbejde, bringer Play31 krigsramte områder sammen gennem fodbold.
Nonprofitorganisationer

Vi støtter allerede tusindvis af almennyttige organisationer, der skaber forandring i alle former for fællesskaber – og vi ønsker også at hjælpe din med en rabat på 10 %.

Apply
Opstartsvirksomheder

Bevar gennemsigtigheden og fleksibiliteten med 10 % rabat i et år på den plan, der bedst opfylder behovene og budgettet for dit iværksætterprojekt.

Apply
Studerende

Studerende kan gratis bruge Podio Plus til at lede deres klubber, teams og foreninger og til at styre gruppeprojekter, opgaver og personlige gøremål.

Apply