Opgavestyring.

Forbind samtaler, indhold og opgaver sammen for nemmere samarbejde.

Rundtur         Podio-Apps         Integrationer         API         Fildeling         Opgavestyring         Mobil         Funktionsoversigt

Struktureret og social

Det er nemt at holde alle på samme kurs med Podio-opgaver. Tildel opgaver, vedhæft filer, og diskutér detaljerne ved at tilføje kommentarer. Du får et enkelt overblik over, hvad der foregår, uden at sætte tempoet ned på grund af e-mails med statusopdateringer.

Opgaver, som arbejder for dig
Tilføj påmindelser, så du bliver mindet om opgaver, der er forfaldne, eller opret en opgave, der gentager sig selv rutinemæssigt.

Integreret med dine workflows

Podio-opgaver er designet til at integreres med alt dit arbejde på Podio – og kan endda automatiseres ved hjælp af workflows.

Et eksempel: Hvis du styrer et designprojekt, så tilføjer du et Podio-workflow, der opretter en opgave til dig om at godkende designs, så snart de er uploadet til Podio. Det sparer en masse tid for dig og dit team.

Auto-opgaver
Workflows fjerner det tidskrævende arbejde med at oprette opgaver ved automatisk at oprette nye opgaver, når der er brug for det.

Få det hele med

Ligegyldigt om du sidder ved dit skrivebord eller er på farten, har du altid dine Podio-opgaver med dig, når du skal bruge dem. Opret nye opgaver, og tilføj filer fra din telefon på få sekunder – og få påmindelser om kommende deadlines.

Se selv, hvordan Podio kan forandre den måde, dit team arbejder på.