Podio functie-index

De functies die Podio zijn ongeëvenaarde flexibiliteit verlenen.

Rondleiding         Podio Apps         Integraties         API         Bestanden delen         Taakbeheer         Mobiel         Functiesindex

Podio Apps

Podio apps zijn de hulpmiddelen die door teams die op Podio werken gebruikt worden om hun werk te organiseren en bij te houden. Elke app wordt gemaakt met behulp van een simpel 'slepen en neerzetten' interface waarmee elke gebruiker uit een combinatie van deze veldtypes kan kiezen om hun apps te creëren.

 • Tekst - Wordt voor alles gebruikt, van het simpelweg benoemen van dingen tot het schrijven van projectverslagen.
 • Categorie - Wordt gebruikt om de werkstatus aan te geven - en om sortering en filters te activeren.
 • Datum - Essentieel voor het vastleggen van project deadlines en vergaderingen.
 • Relatie - Deze verbinden apps met elkaar om de relaties tussen data aan te geven.
 • Contact - Wordt gebruikt om verantwoordelijkheden van teamleden vast te leggen of de details van externe contacten te registreren.
 • Nummer - Maakt registratie, rapportage en berekening van numerieke waarden mogelijk.
 • Link - Deel links met voorbeelden van RTF-inhoud en ingebedde media van YouTube en Vimeo.
 • Afbeelding - Voeg afbeeldingen toe om ontwerpen, foto's, schermafbeeldingen enz. te delen.
 • Geld - Registreer monetaire waarden voor het bijhouden van begrotingen en voor berekeningen.
 • Vooruitgang - Wordt gebruikt om een eenvoudige, visuele, percentage-weergave toe te voegen.
 • Berekening - Voer berekeningen uit en gebruik elementair JavaScript om taken te automatiseren.
 • Kaart - Voeg Google Maps aan uw app items toe om locaties te registreren en te tonen.
 • Tijdsduur - Recordtijden voor het inschakelen van tijd- & budgettracking en -berekeningen.

Al deze velden zijn aanpasbaar - ze kunnen benoemd en geconfigureerd worden om geschikt gemaakt te worden voor het unieke werkproces van een team. Tot nu toe hebben Podio gebruikers meer dan een miljoen unieke apps gecreëerd om hun werk te organiseren en bij te houden.

Rapportage
Filter en rapportage opties maken het mogelijk om verkooppijplijnen te automatiseren, projectbudget bij te houden etc. - door het gebruik van de data in uw apps.

Werkstromen
De functie werkstromen maakt het mogelijk om de 'als dit, dan dat' logica toe te voegen aan Podio-apps. Bijvoorbeeld uw app instrueren om een taak of een reactie te creëren, wanneer een item wordt gecreëerd of wanneer een item een specifieke update ondergaat.

Webformulieren
Laat gestructureerde informatie rechtstreeks naar uw apps gestuurd worden door een Podio webformulier in uw website te integreren of door een Podio gehost formulier. Prima om de "neem contact op" pagina van uw website een integraal deel van uw werkstromen te maken.

Podio Delen
Deel afzonderlijke app-items met iedereen, zelfs als ze nog niet op Podio zijn. Deel, bijvoorbeeld, een project van uw Projecten-app met een klant om feedback te ontvangen zodat ze het werk kunnen goedkeuren.

Werkruimtes

Werkruimtes verbinden groepen mensen aan de hand van de Podio-apps die ze samen gebruiken om hun werk te organiseren. Werkruimtes worden meestal gecreëerd om projecten te beheren of voor het dagelijkse beheer van een bedrijfsafdeling.

Lidmaatschap van een werkruimte is niet beperkt tot een organisatie. Iedereen kan aan een werkruimte toegevoegd worden, bijvoorbeeld klanten en freelancers.

Open werkruimtes: Iedereen binnen een organisatie kan lid worden. Ze zijn niet openbaar, maar ze zijn voor alle medewerkers van een organisatie te zien - en ze kunnen lid worden als ze willen.

Privé werkruimtes: Beperkt lidmaatschap, gebaseerd alleen op uitnodigen. Het bestaan van deze werkruimtes kan niemand bekend worden (afgezien van de bestuurder van het bedrijf) zonder uitnodiging.

Werkruimtes van medewerkers: Anders dan gewone werkruimtes - die meestal gebruikt worden door kleinere, specifieke groepen mensen - brengt het Personeelsnetwerk iedereen in een organisatie samen, gebaseerd op hun e-maildomein. Bijvoorbeeld, iedereen met een @abccompany.com e-mailadres zal met elkaar verbonden worden in het ABC Personeelsnetwerk van het bedrijf.

Communicatie & Online Vergaderingen

Activiteitenstromen
Sociale activiteitenstromen verminderen tijdverslindende e-mailthreads met cc-velden, vergroten transparantie en versterken het delen van kennis. Elke werkruimte in Podio heeft een activiteitenstroom, die de laatste activiteit van de apps in de werkruimtes toont alsmede statusberichten van de leden van de werkruimte.

Statusberichten
Stel vragen en los problemen op met statusberichten - deze kunnen tekst, afbeeldingen, bestanden en links bevatten.

Likes
Stimuleer wederzijdse erkenning en motivatie van medewerkers met de mogelijkheid om statusberichten, commentaren, taken en elk werk dat u uitvoert in uw Podio apps leuk te vinden.

Reageren
U kunt overal op reageren in Podio voor in-context, realtime discussies. Bij reacties kunnen tekst, afbeeldingen, bestanden en links gevoegd worden.

Podio Chat
Podio Chat maakt chatberichten en videogesprekken mogelijk met iedereen die met u verbonden is op Podio.

Chatberichten
Individuele of groepchat met berichten inclusief tekst, afbeeldingen, bestanden en links.

Video & Audio
Video- en audiogesprekken zorgen voor een complete, realtime samenwerkingsbeleving - binnen Podio.

GoToMeeting Integraties
Organiseer en structureer uw vergaderingen door het gebruik van een Podio Meetings app met GoToMeeting en GoToMeeting Free integraties. Kies de deelnemers en zet uw online vergadering op vanuit Podio.

Taken, Bestanden & Agenda's

Taakbeheer
Podio taken maakt het mogelijk om werk uit te splitsen in simpele taken.

Persoonlijke taken
Bekijk probleemloos alle taken waar u verantwoordelijk voor bent in uw takenlijst en voeg labels toe om u te helpen prioriteiten te stellen.

Gedeelde taken
Maak taken zichtbaar voor alle leden van een werkruimte om te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit en bij kan dragen wanneer dat nodig is.

Terugkerende taken
Voor routine bezigheden, bijvoorbeeld het creëren van een wekelijkse presentatie - zal terugkerende taken u bijstaan om er zeker van te zijn dat het altijd op tijd klaar is.

Bestanden delen
U kunt overal in Podio bestanden delen: als onderdeel van statusberichten, chatberichten, aan taken gekoppeld of gekoppeld aan alles wat u beheert met uw Podio-apps. Dit voegt zakelijke context toe aan al uw bestanden en maakt ze deel van het groter geheel i.p.v. dat ze verspreid in mappen op desktops rondslingeren of in afzonderlijke bestandsdelingsservices.

Bestandsopslagintegraties
Podio integreert met all bekende services die bestanden delen. Bijvoorbeeld, ontwerpers kunnen hun projecten met Podio beheren en hi-res bestanden vanuit Dropbox bijvoegen. Inbegrepen services: Google Drive, Dropbox, ShareFile, Box, HighTail en OneDrive.

Kalandering
Aanpasbare kalenders op Podio geven u de mogelijkheid om alleen gebeurtenissen en uiterste datums te bekijken die direct aan u gerelateerd zijn, of om een overzicht te krijgen van alles wat er gaande is binnen een afdeling of binnen het hele bedrijf.

Persoonlijke kalender
Uw persoonlijke agenda is aangepast om de weergave van de planning te tonen zoals u nodig hebt. Van de beperktste weergave die slechts uw vergaderingen en taken van de komende dagen toont, tot het toevoegen van de projecten en andere app-items waar u verantwoordelijk voor bent, tot de breedste weergave van alles wat er gaande is in alle werkruimtes waar u een deel van uitmaakt.

Werkstromen agenda
Toont alles wat er in een specifieke werkruimte plaatsvindt, bijvoorbeeld alle einddatums voor een project.

Kalenderintegraties
Verplaats activiteiten in Podio naar een externe agendaservice: Google Calendar, Outlook Calendar met Exchange, of iCal. U kunt ook de optie activeren om activiteiten uit een Google- of Exchange-agenda in Podio te tonen.

Integraties

Podio integreert met alle bekende services die bestanden delen - Google Drive, Dropbox, ShareFile, Box, HighTail en OneDrive.

Zendesk, Campaign Monitor, Evernote, FreshBooks, en meer zijn ook met Podio te integreren.

Podio Extensies
Extensies zijn invoegtoepassingen voor Podio die door derden ontwikkeld zijn voor specifieke use-cases, bijvoorbeeld, Gantt-grafieken voor projectmanagers. Bekijk de Extensiespagina pagina voor de volledige lijst.

E-mailintegratie
Podio biedt verschillende manieren om e-mails sociaal, gestructureerd en deel van uw werkstromen te maken.

E-mail naar App
Elke app in Podio heeft een uniek e-mail adres. Dit maakt het mogelijk om e-mails door te sturen naar Podio om items te worden in een app. Dit wordt vaak gebruikt om nieuwe potentiële klanten toe te voegen aan een Potentiële Klant app, of om een project te beginnen op basis van een e-mail bespreking met een klant.

E-mail naar Taak
Uw persoonlijke takenlijst in Podio heeft een uniek e-mailadres. Stuur e-mails door naar dit adres om taken voor uzelf te creëren, gebaseerd op de inhoud van uw e-mail.

E-mail naar Activiteitenstroom
Voor de keren dat u zich in een alsmaar groeiende e-mail thread bevindt - misschien tijdens het bespreken van een nieuw project met collega's of met een bureau - kunt u op basis van de e-mail thread, inclusief alle berichten en bestandsbijlagen, een statusbericht creëren in een Podio werkruimte.

Google Taken Gadget
Teams die Google Apps als hun e-mailservice gebruiken, kunnen de Podio Taken Gadget installeren. Deze verstrekken een Podio taken-interface, weergegeven onderaan elke e-mail. wat het mogelijk maakt om e-mails rechtstreeks van uw e-mail inbox in Podio-taken om te zetten.

Excel Ondersteuning – Import & Export
U kunt binnen enkele seconden data invoeren vanuit elk Excel spreadsheet naar elke Podio-app. Bijvoorbeeld, creëer een app om potentiële klanten te beheren en voer het spreadsheet dat u voorheen gebruikte bij de app in. Het is ook mogelijk om data uit te voeren van uw apps naar een Excel spreadsheet.

API & Mobiele SDK's

U kunt binnen enkele seconden data invoeren vanuit elk Excel spreadsheet naar elke Podio-app. Bijvoorbeeld, creëer een app om potentiële klanten te beheren en voer het spreadsheet dat u voorheen gebruikte bij de app in. Het is ook mogelijk om data uit te voeren van uw apps naar een Excel spreadsheet.

API
Wij leveren momenteel wrappers voor PHP, .NET, Ruby, Java en Python wat het werken met gewone API-bewerkingen heel eenvoudig maakt. De gehele Podio-gebruikersinterface is op de API gebouwd en we hebben het helemaal toegankelijk gemaakt voor uw gebruik. Als u gebeurtenisbestuurde applicaties wilt maken, heeft u de mogelijkheid om u te registreren webhooks in uw Podio-apps.

SDKs
Om het bouwen van mobiele apps op het Podio-platform mogelijk te maken leveren we software-ontwikkelingskits voor iOS (een eenvoudig te gebruiken Objective-C-bibliotheek die ook werkt voor OS X) en voor Android.

Bekijk de Podio Ontwikkelaarssite om van start te gaan met onze klantenbibliotheken.