Podio Apps

Creëer de perfecte Podio apps om uw werk te organiseren - geen technische vaardigheden vereist.

Rondleiding         Podio Apps         Integraties         API         Bestanden delen         Taakbeheer         Mobiel         Functiesindex

Eén in (meer dan) een miljoen

Teams die Podio gebruiken hebben al meer dan een miljoen aangepaste apps gecreëerd welke net zoveel unieke manieren waarop werk afgerond wordt representeren.

Op het moment dat u uw eigen gecreëerd hebt, is het mogelijk, als uw proces zich verandert, om op elk moment modificaties te maken om uw structuur op Podio volledig aangepast te houden aan de manier waarop u werkt. Voor het eerst worden uw werkstromen niet beperkt door inflexibele software.

Onbeperkte aanpassingen
Verander benoeming, voeg nieuwe velden en functies toe - het is net zo simpel als slepen en neerzetten.

Overzichten en rapporten

Podio apps kunnen ook het werk van uw team in beeld brengen om u een duidelijk overzicht te geven van de gemaakte vorderingen. App Items - de registraties die in uw apps gecreëerd zijn - kunnen afgebeeld worden aan de hand van een breed scala aan lay-outs. Van simpele tabellen tot modellen, kies een lay-out die weergeeft hoe u het beste uw werk visualiseert en organiseert.

Rapporten biedt u een simpele manier om verkoop-pijplijnen, projectbegrotingen, resterende aflevertijden en meer te laten zien.

Kies het uiterlijk
Toon de data in uw apps, op de manier die het meest bij uw project of proces past.

Bekijk uit de eerste hand hoe Podio de manier waarop uw team werkt kan transformeren.