androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Sponsorschappen

Bereik geweldige dingen vandaag, met Podio.

Non-profitorganisaties, start-ups en studenten kunnen een verzoek indienen om Podio's speciale aanbod te ontvangen. Het werk dat u doet is uniek en wij geloven dat de flexibiliteit en bruikbaarheid van Podio perfect aansluit om u in uw missie te steunen.

Play31 gaf een nieuwe draai aan conflictoplossing
Door Podio te gebruiken voor het organiseren van hun werk, verenigt Play31 door oorlog geteisterde samenlevingen met de magie van voetbal.
Non-profitorganisaties

We sponsoren al duizenden bedrijven zonder winstoogmerk, en stimuleren zo verandering in allerlei gemeenschappen – we helpen graag die van jou, met 10% korting.

Apply
Startups

Blijf flexibel, transparant en behoud minimale hiërarchie met 10% korting gedurende 1 jaar, met het plan dat het best past bij de behoeften en het budget van je startup.

Apply
Studenten

Studenten ontvangen gratis gebruik van Podio om hun clubs, teams en verenigingen te besturen, en om groepsprojecten, opdrachten en persoonlijke taken te beheren.

Apply