androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Sponsorschappen

Bereik geweldige dingen vandaag, met Podio.

Non-profitorganisaties, start-ups en studenten kunnen een verzoek indienen om Podio's speciale aanbod te ontvangen. Het werk dat u doet is uniek en wij geloven dat de flexibiliteit en bruikbaarheid van Podio perfect aansluit om u in uw missie te steunen.

Play31 gaf een nieuwe draai aan conflictoplossing
Door Podio te gebruiken voor het organiseren van hun werk, verenigt Play31 door oorlog geteisterde samenlevingen met de magie van voetbal.
Non-profitorganisaties

Wij sponsoren al duizenden non-profitorganisaties die verandering teweeg brengen in allerlei gemeenschappen – en we zouden graag ook uw organisatie steunen, met een korting van 50%.

Apply
Startups

Blijf wendbaar en transparant, en handhaaf een minimale hiërarchie met 50% korting voor één jaar op het abonnement dat het meest geschikt is voor de behoeften en het budget van uw start-up.

Apply
Studenten

Studenten ontvangen gratis gebruik van Podio om hun clubs, teams en verenigingen te besturen, en om groepsprojecten, opdrachten en persoonlijke taken te beheren.

Apply