androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Sponsring

Uppnå fantastiska saker idag – med Podio.

Ideella organisationer, startupföretag och studerande kan ansöka om att få ta del av Podios specialerbjudande. Arbetet som du gör är unikt, och vi tror att flexibiliteten och användbarheten hos Podio gör att det blir den perfekta hjälpen för dig på ditt uppdrag.

Play31 satte snurr på konfliktlösningar
Med hjälp av Podio för att organisera arbetet ser Play31 till att sammanfoga krigsdrabbade områden genom fotbollens magi.
Ideella organisationer

Vi stödjer redan tusentals ideella organisationer som skapar förändring i alla typer av sammanhang, och vi vill gärna hjälpa din också, med 10 % rabatt.

Apply
Startupföretag

Håll den rörlig, transparent och med minimal hierarki, med 10 % rabatt i ett år på det abonnemang som bäst passar din startups behov och budget.

Apply
Studerande

Studerande får använda Podio gratis för att hålla igång sina klubbar, lag och föreningar, samt för att hantera grupprojekt, uppgifter och personliga att göra-listor.

Apply