Om Podio

Hvorfor vi står ud af sengen hver morgen.

De værktøjer, vi anvender til arbejdet, er ikke værdineutrale. Vi designer og bygger Podio til organisationer, som vælger et miljø, der giver mulighed for samarbejde og styring. Det håber vi, at du mærker lige fra det øjeblik, du starter dit første teamprojekt på Podio.

Om                        Medie

Frihed til at arbejde, som du vil.

"Nu er muligheden for at styre arbejdet tilbage, hvor den startede med at være – hos de mennesker, der udfører arbejdet." Vores originale mission, som vi sømmede op på væggen i vores første kælderkontor, er stadig det, der styrer os i dag. Vi synes, at rigide værktøjer og strukturer suger glæden ud af teamsamarbejdet og gør os langsomme. Her, flere år senere, har over 500.000 organisationer på Podio bevist, at frihed virker.

2009
Det år, hvor det hele begyndte

85%
Fra Podio-teamet cykler til arbejde

30
Gennemsnitsalderen for Podios team

2012
Det år, vi blev en del af Citrix

64
Podio-teammedlemmer i Citrix

22
Nationaliteter på Podio-teamet

Vi bygger det, vi tror på

I vores team viser vi det, som vi tror på, i det, som vi skaber – Podio. Og vi tror på, at dette er selvforstærkende. Teams, som er baseret på gennemsigtighed, minimalt hierarki og anerkendelse af deltagerne, vil opleve, at Podio passer til deres måde at samarbejde på. Ligeledes, at Podio fremhæver og belønner denne dedikation for at give bedre arbejde, hver dag.

Vi tror, at gennemsigtighed styrker.

Vi tror, at alle burde have mulighed for at bruge ansvarlighed til deres job.

Vi tror, at samarbejde er hjertet i en moderne virksomhed.

Vi tror, at alle burde have frihed for at kunne arbejde, som de selv vil.