androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio API.

Udvid Podio til alle arbejdsgange eller byg på Podio som en platform.

Udviklere

Hele Podios frontend er bygget på API, og vi har stillet det fuldt til rådighed for dig. Vi tilbyder lige nu "wrappers" til PHP, .NET, Ruby, Java og Python, sammen med mobile SDK'er til Objective-C (iOS og OSX) og Android, som gør det meget enkelt at arbejde med almindelige API-operationer. Få mere at vide, og kom godt i gang på Podios side for udviklere.

Autoriserede Podio-partnere

Vores partnere deler vores mission om at forbedre den måde, som verden arbejder på. Med deres ekspertise er der praktisk taget ingen grænser for, hvad du kan med Podio. De kan oprette kundeintegreringer, så Podio kan arbejde problemfrit sammen med de webtjenester, som dit team anvender, eller de kan bygge en særligt tilpasset Podio-brugerflade eller app, som er skræddersyet til dit team.