androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Opgavestyring.

Forbind samtaler, indhold og opgaver sammen for nemmere samarbejde.

Struktureret og social

Det er nemt at holde alle på samme kurs med Podio-opgaver. Tildel opgaver, vedhæft filer, og diskutér detaljerne ved at tilføje kommentarer. Du får et enkelt overblik over, hvad der foregår, uden at sætte tempoet ned på grund af e-mails med statusopdateringer.

Integreret med dine workflows

Podio-opgaver er designet til at integreres med alt dit arbejde på Podio – og kan endda automatiseres ved hjælp af workflows.

Et eksempel: Hvis du styrer et designprojekt, så tilføjer du et Podio-workflow, der opretter en opgave til dig om at godkende designs, så snart de er uploadet til Podio. Det sparer en masse tid for dig og dit team.

Få det hele med

Ligegyldigt om du sidder ved dit skrivebord eller er på farten, har du altid dine Podio-opgaver med dig, når du skal bruge dem. Opret nye opgaver, og tilføj filer fra din telefon på få sekunder – og få påmindelser om kommende deadlines.

Se selv, hvordan Podio kan forandre den måde, dit team arbejder på.