Prismuligheder

Vælg din plan

Uanset om du vil bruge Podio til dit næste projekt eller tilpasse Podio til hele din afdeling, er der en aftale, der passer til din forretning. Alle aftaler er prisfastsat pr. medarbejder pr. måned.

Hjælp!

Brugerdefinerede aftaler og prisfastsættelse for større teams

GRATIS
Gratis for fem medarbejdere
$ 0 /month
$ 0 /month
Plus
Spar tid med automatiserede arbejdsgange
$ 14 /month
$ 11.20 /month
Task management
Apps and workspaces
Unlimited items
User management
Unlimited client users
Light user role
Automated Workflows
Read-only access
Visual reports
Interactive sales dashboards
Cloud phone system and power dialer
Advanced Workflow Automation

ShareFile + e-signatur

Optimér din arbejdsgang med nemme e-signatures og sikker fildeling – alt i samme konto.

Ofte Stillede Spørgsmål

Ja! Selvom Podio er et samarbejdsværktøj, er arbejde af og til fortroligt og bør ikke ses af alle i en organisation. Kun via invitation er der adgang til et privat workspace – brugere, som ikke er medlemmer af workspacet, har ikke adgang til det og kan ikke engang se, at det eksisterer.

Du kan bruge arbejdsgange til at automatisere dine forløb i Podio. Arbejdsgange udløses ved hjælp af et "når/så"-format. Du kan for eksempel etablere en arbejdsgang, der fungerer således: Når du ændrer et projekt's status til "fuldført", bliver en opgave automatisk tildelt pågældende, som skal evaluere projektet. Læs mere

Du kan oprette et ubegrænset antal indlæg i alle vores betalingsløsninger. I den gratis plan har du en grænse på 100 indlæg pr. organisation. Denne indlægsgrænse er på organisationsniveau, så det samlede antal indlæg oprettet i alle organisationens apps og workspaces kan ikke overskride 100. Du kan enten have en enkelt app i organisationen med 100 indlæg, eller adskillige apps, der tilsammen ikke må overskride 100 indlæg. Få mere at vide om indlægsgrænsen.

Ved du ikke, hvad indlæg, apps eller workspaces er? Læs mere

Med en årlig Premium-plan har du adgang til Podios avancerede integrationer såsom kontaktsynkronisering og salgspaneler. Alle firmer med en årlig plan skal bekræfte deres domæne. Kontakt vores supportmedarbejdere hvis du har spørgsmål eller gerne vil have hjælp til at tilføje dit domæne til din organisation i Podio.

Medarbejdere identificeres ud fra deres virksomheds-e-mailadresser. På alle aftaler betaler du for medarbejdere, men alle eksterne medlemmer (kunder, freelancere m.v.) er gratis. Du skal have et virksomheds-e-maildomæne tilknyttet din organisation for at låse op for eksterne medlemmer. Kontakt supporten for hjælp.

Brugerhåndtering giver administratorer kontrol over medlemmerne i din organisation. Dette inkluderer et overblik over alle medlemmer i hele organisationen. Læs mere

Med Podio kan du samarbejde med eksterne brugere såsom kunder, partnere og freelancere. Light-brugerrollen begrænser, hvad disse brugere kan gøre. Light-brugere kan ikke redigere, tilføje eller slette apps og kan heller ikke invitere andre til dine workspaces. Find out more

Vi har partnere, der kan hjælpe dig med teknisk integration samt implementering og oplæring af dit team i hele verden. Find en partner her.

Du kan gøre Podio endnu mere effektiv med vores  partnerbyggede udvidelser og åbne API.

Bring dit team i takt og på rette spor med Podio