androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Udtalelser

Podio – det siger vores kunder.

Hundredtusinder organisationer verden rundt benytter Podio til at ændre deres arbejdsgange til det bedre. Fra nystartede virksomheder, der organiserer deres første produktlancering, til succesfulde digitale bureauer, der styrer deres daglige kundeprojekter - sådan her beskriver de deres erfaring med Podio.

#podioeffect
Hvad vores kunder får fra Podio, som de ikke kan få andre steder fra.

Uhuru Design

Dette Brooklyn-baserede designfirma, som arbejder inden for flere discipliner, oprettede et samlet workflow for deres projekter – fra salg til design og fremstilling.

Matt eismann

"Jeg ser processen, jeg ser dem tale om den, jeg ser dem stille spørgsmål, hvis de har brug for at vide noget om, hvad der sker i butikken - altsammen på grund af Podio."

Matt Eismann

Butiksstyrer

Applied Storytelling

Med medarbejdere spredt over hele USA driver dette varemærkeagentur alle sine kundeprojekter uden nogen interne e-mails.

Matthew kruchko

"Vi har fået en kommunikationskanal, der er live og forbundet til emner eller projekter, så der er nul forvirring. Podio har faktisk gjort vores kommunikation strammere end nogensinde før."

Matthew Kruchko

Ansvarlig og driftschef

Type A Machines

Med Podio strukturerer opstartsvirksomheden i 3D-printning, Type A Machines, design, marketing og kvalitetskontrol for deres printere af næste generation.

Bryan allen

"En 3D-printer kan lave alt fra en hammer til et stykke legetøj til en arkitektonisk model, og Podio har en del af de samme kendetegn, hvilket jeg tror er en af grundene til, vi har haft succes med det."

Bryan Allen

Designansvarlig

Se selv, hvordan Podio kan forandre den måde, dit team arbejder på.