Rundtur

Alt, du behøver at vide om Podio.

Dette er vores løfte: Alt det i dit daglige arbejdsliv, som du ville ønske ville være et sted, dit team kunne se, kan du lægge på Podio. Vi giver det struktur til at hjælpe dit hold med at arbejde bedre; færre distraktioner, mindre forvirring - mere fokus og klarhed.

Rundtur         Podio-Apps         Integrationer         API         Fildeling         Opgavestyring         Mobil         Funktionsoversigt

Indhold, kontekst og samtaler på ét sted.

Hvad end du er ved at gennemføre et designprojekt eller lukke et salgs-lead, er det altid nemmere at samarbejde, når alt relateret til arbejdet er samlet på én side. Tilføj filer, se status, og tilføj kommentarer – alt opdateres i realtid.

Nytænkning af dokumenter
Indlæg er det, som vi kalder de enkelte sider på Podio; der er oprettet flere end 500 millioner indtil videre, til at administrere alle typer af arbejdsopgaver.

Et enkelt overblik over fremskridt eller dyk ned i detaljerne.

Her findes ingen huller, hvor dine projekter kan falde til jorden. Fra simple tabeller til dynamiske tavler kan du vælge den visning, som er bedst til at visualisere dit arbejde – og oprette rapporter, der holder dig opdateret om dit fremskridt.

Få det overblik, du har brug for. 
Fokusér på dine egne ansvarsområder, og se den overordnede status for hele teamet.

Vores fælles venner.

Podio fungerer problemfrit sammen med mange af de mest populære fildelingstjenester, kundeserviceprodukter og marketingværktøjer. Podio er den platform, som kobler hele dit teams arbejde sammen. Her er blot nogle af de produkter, som kan integreres med Podio.

Dropbox

Google Drive

Google Calendar

Evernote

Microsoft Exchange

Zendesk

Sharefile

Campaign Monitor

GoToMeeting

Freshbooks

Se alle integreringer

Det åbne kontorlandskab online.

Vi tror på, at gennemsigtighed ikke blot er en hjælp til at organisere dit arbejde, det gør også arbejdet mere vedkommende og sjovt. Podio er designet til at forøge deling og anderkendelse kollegaer imellem for at fremdyrke en god teamkultur.

Bring your team together
Podio workspaces bring your team and processes together – enabling more streamlined communication and dramatically reducing internal email.

Ægte, menneskelig support.

Vi håndterer support på en lidt anden måde. Alle hos Podio besvarer supporthenvendelser – fra vores dedikerede kundeserviceteam til vores ansvarlige udvikler. Vi er glade for det og stolte af det. Du får hurtige svar af høj kvalitet på dine spørgsmål – og vi får god indsigt i behovet for fremtidige forbedringer.

Vi er blot et par klik væk
Kontakt Podio-teamet, og se vores video-guides på vores Help Centre.

Fuldstændigt forbundet, komplet søgbart.

At logge ind på fem systemer hver morgen for bare at klare dine arbejdsopgaver er ikke spor sjovt. Alle Podio-funktioner hjælper dig med at konsolidere indhold og kommunikation i et værktøj, der er nemt at søge i og tilgængeligt alle steder fra.

Fildeling
I hele Podio har du mulighed for at dele filer i sammenhæng med det, som du arbejder med.

Opgavestyring
Opgaver i Podio hjælper dig med at dele projekter og workflows op i små dele, som er lette at håndtere.

Mobil-apps
Uanset hvor din arbejdsdag fører dig hen, holder Podios apps til iOS og Android dig opdateret med dit team.

Podios API
Udviklere – byg på Podio-platformen, og lav tilpassede integrationer - eller helt nye apps.

Extensions
Add-ons til Podio, bygget til specifikke anvendelsesformål. Alt fra Gantt-charts til tidsregistrering.

Funktionsoversigt
Se alle funktionerne, som giver nærmest uendelige muligheder, for dit team og Podio.