androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio til samarbejde

Gør samarbejde helt personligt for din organisation.

Podio som intranet skærmbillede.

Brugen af Podio til samarbejde skaber et sted, hvor alle nemt kan kommunikere og udføre grundlæggende forretningsprocesser. Arbejdet rettes ind, og koordinering forbedres, mens vidensdeling mellem kolleger bliver naturligt og sjovt, hvilket øger både tilfredsstillelse og entusiasme blandt de ansatte.

Her er et indblik i, hvordan Madeline og hendes virksomhed bruger Podio dagligt til at kommunikere og strukturere grundlæggende processer:

activity stream

Madelines workspace omfatter en delt aktivitetsstrøm. Alle i virksomheden kan foretage opdateringer, stille spørgsmål og dele viden - herunder billeder, links og dokumenter. Det hjælper med at skabe et forenet team på tværs af deres voksende virksomhed.

profile

Alle ansatte i Acme Inc. har nu en Podio-profil, der omfatter kontaktoplysninger, en kort biografi og færdigheder. Særligt når man bruger den mobile app, er det nu meget hurtigere at finde en persons telefonnummer eller grundlæggende oplysninger, såsom hvor denne arbejder.

app template

Podio-apps som bruges til at udføre processer såsom udgifts- og ferierapportering, har alle brugerdefinerbare skabeloner. Madeline har redigeret dem, så de nu gemmer alle de nødvendige oplysninger, som teamet skal dokumentere og nemt tilgå.

mobile app

Når Madeline er ude med en kunde, kan hun bruge Podios mobilapp til at foretage notater, før hun endda har forladt baren eller restauranten. Papirnotater behøver ikke længere at hobe sig op eller gå tabt.

files

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere dem med tjenester som ShareFile og Google Drive. Når Madeline tilføjer et billede eller en fil, tager hun bare et billede eller overfører dokumentet og vedhæfter det til genstanden.

workflow

Når arbejdsprocessen er blevet tilføjet af Madeline, kan den automatisk oprette opgaver eller udløse en besked til et teammedlem til gennemgang. Man kan opstille arbejdsprocesser for at eliminere det manuelle arbejde i ens processer - hvilket sparer tid og sørger for, at ingen overses eller glemmes.

workspace

Madeline bruger workspace siden til at gemme nyttige links og til at lave en guide for, hvordan ansatte kan bruge appen på arbejdspladsen - engang imellem sammen med yndlingsbilledet fra tidligere virksomhedsbegivenheder!

comments

Når der skal deles en stor virksomhedsmeddelelse eller en succeshistorie, tilføjes den Bulletins-appen. Resten af teamet kan så bryde ind og diskutere nyheden med kommentarer. Man kan tilføje kommentarer til alt indhold i Podio.

tasks

Podio giver også alle i Acme Inc. en opgaveliste, der er nem at håndtere. Catherina bruger den mest til at oprette påmindelser til sig selv, men hun har også opstillet tilbagevendende opgaver til teamledere, så de kan tilføje deres dias til det månedlige All Hands-møde.

chat

Ved hjælp af Podios chat-funktion kan Madeline nemt nå sine kolleger. Tidligere havde hun en overfyldt indbakke, og forskellige team havde brugt forskellige chat-værktøjer til at kommunikere. Nu er de alle forbundet ét sted.

Se umiddelbart, hvordan Podios software til samarbejde kan forandre måden, som din virksomhed arbejder sammen på