Podio til CRM

Hold styr på leads, administrér kunderelationer, og organisér dit salgsteam på ét sted.

CRM værktøjer er ofte kedelige, alt for besværlige at bruge eller begge dele. Podio er designet til at holde styr på leads og salg så nemt og simpelt som muligt. Kombinationen af real-time kommunikation og opgavestyring betyder at Podio er det første CRM værktøj dit team vil elske at bruge.

Samarbejd bedre, så I lukker flere salg

Podio sætter fokus på samarbejde og deling for at forbedre datakvaliteten og sikre, at dit team altid er udstyret med opdaterede oplysninger om dine leads og dine kunder.

Administrér hele kundecyklussen med Podio.

Brug Podios integrerede webformularer til at indsamle kontaktoplysninger. Organisér og hold styr på, hvem der er ansvarlig for hver lead. Opret dine salgsrapporter og din pipeline for aftaler. Nu skal du ikke længere springe rundt mellem forskellige løse værktøjer.

Kun de funktioner du skal bruge - intet mere.

Podio er fuldstændigt fleksibelt for at passe til din salgsproces. Du kan definere den information to vil gemme og organisere - så dit salgsteam ikke er forsinket med irrelevant funktionalitet og kompleksitet.

Podio til CRM

Emma, leder for et salgsteam, introducerede Podio hos hendes bureau - lads os kalde det Acme Inc.. Indtil fornyelig fandt salgsmedarbejderne ofte forsømte leads og account managers brugte deres tid på at finde informationer om salg. Her er hvordan Emma fandt en bedre måde at strukturere deres information og kommunikation.

Virksomheder

Virksomheder

Denne app gemmer kontaktoplysningerne for alle de virksomheder Acme Inc. sælger til. Både de potentielle og nuværende kunder. Den viser også tydeligt medarbejderne hvem der er ansvarlig for relationen til kunden og hvornår de sidst var kontaktet.

Salg

Salg

Når en salgsmedarbejder arbejder på ny aftale bliver det gemt i denne app og forbundet til virksomheden i Virksomheder app'en. Hele processen kan så blive organiseret her, med tidslinje og rapporter der opdaterer teamet med deres vigtige tal i real-tid.

Materiale

Materiale

Præsentation skabeloner, case studies PDF'er, links til videoer og mere er i Materialer app'en. Indhold kan blive kategoriseret mellem interne og kunderettede ressourcer - Så Emmas team kan nemt finde hvad de skal bruge for at kunne lave et salg.

Podio i aktion

Her er et kig på hvordan Emma og hendes team bruger Podio på daglig basis til at structurere deres arbejde - det hjælper dem lave flere salg hurtigere og holde deres kunder glade:

Emma tilpassede sine skabeloner , så hun er sikker på, at hendes team kan gemme alle de nødvendige oplysninger, som teamet har brug for.

Lær hvordan

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere med tjenester som ShareFile, Box og Google Drive. Det gør det nemt for Emma at tilføje arbejdsbeskrivelsen og kontraktdokumenter til hver aftale.

Lær hvordan

Hver aftale er forbundet med en virksomhed, så Emma og hendes team kan hurtigt slå hele historien op om et forhold til en kundevirksomhed - hvad de tidligere har købt, hvad de vil købe igen, og hvad de har vist interesse i at købe.

Lær hvordan

Emma bruger arbejdspladspanelet tiil at danne sig et klart overblik over, hvordan det går med hendes team. Felter viser tydeligt deres salgspipeline og salgsrapporter i visuelle kurve- og søjlediagrammer.

Lær hvordan

Emma er væk fra kontoret om eftermiddagen for at besøge en af hendes større kunder. På togturen underrettes hun fortsat om nye aktiviteter ved hjælp af den mobile app. Hun kan se, at en af hendes sælgere har et nyt kundeemne, som hun genkender fra et tidligere job.

Lær hvordan

Emma skriver en kommentar på kunden tilføjet af Dominic - lader ham vide at hun har arbejdet med virksomheden før og hun kan hjælpe med hans oplæg.

Lær hvordan

For at sørge for at hun husker at følge op, når hun er tilbage på kontoret, tildeler Emma sig selv en opgave, som er forbundet med virksomheden. Opgaven har en påmindelse, der vil give hende besked på den dato og det tidspunkt, som hun angiver.

Lær hvordan

Kunden, som Emma mødes med, har en forespørgsel om en tidligere faktura. Ved hjælp af Podios chat-funktion kan hun sende spørgsmålet til Paul i regnskabsafdelingen, som svarer, inden mødet er forbi - hvilket stiller hendes kunde tilfreds.

Lær hvordan

Ved slutningen af ugen bruger Emma filtre til at opdele alle de nye aftaler, som er blevet indgået af hver sælger. Hun bruger det til at udfærdige en rapport til sit team - og rapporten vil nu blive automatisk opdateret hver uge fremover.

Lær hvordan

Uhuru Design
Dette tværfaglige designfirma med base i Brooklyn har skabt en forenet arbejdsgang - fra salg til design og produktion.

 Watch customer story (3:31)

"Jeg ser processen, jeg ser dem tale om den, jeg ser dem stille spørgsmål, hvis de har brug for at vide noget om, hvad der sker i butikken - altsammen på grund af Podio."

Matt Eismann

Shop Manager

A few of the great companies doing great work, with Podio

Se hvordan Podio's CRM værktøj vil transformere hvordan du kan få din forretning til at vokse.