androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio til CRM

Hold styr på leads, administrér kunderelationer, og organisér dit salgsteam på ét sted.

Podio CRM skærmbillede.

CRM værktøjer er ofte kedelige, alt for besværlige at bruge eller begge dele. Podio er designet til at holde styr på leads og salg så nemt og simpelt som muligt. Kombinationen af real-time kommunikation og opgavestyring betyder at Podio er det første CRM værktøj dit team vil elske at bruge.

Her er et kig på hvordan Emma og hendes team bruger Podio på daglig basis til at structurere deres arbejde - det hjælper dem lave flere salg hurtigere og holde deres kunder glade:

create an item

Emma tilpassede sine skabeloner , så hun er sikker på, at hendes team kan gemme alle de nødvendige oplysninger, som teamet har brug for.

add files

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere med tjenester som ShareFile, Box og Google Drive. Det gør det nemt for Emma at tilføje arbejdsbeskrivelsen og kontraktdokumenter til hver aftale.

relations

Hver aftale er forbundet med en virksomhed, så Emma og hendes team kan hurtigt slå hele historien op om et forhold til en kundevirksomhed - hvad de tidligere har købt, hvad de vil købe igen, og hvad de har vist interesse i at købe.

workspace dashboard

Emma bruger arbejdspladspanelet tiil at danne sig et klart overblik over, hvordan det går med hendes team. Felter viser tydeligt deres salgspipeline og salgsrapporter i visuelle kurve- og søjlediagrammer.

mobile

Emma er væk fra kontoret om eftermiddagen for at besøge en af hendes større kunder. På togturen underrettes hun fortsat om nye aktiviteter ved hjælp af den mobile app. Hun kan se, at en af hendes sælgere har et nyt kundeemne, som hun genkender fra et tidligere job.

add comment

Emma skriver en kommentar på kunden tilføjet af Dominic - lader ham vide at hun har arbejdet med virksomheden før og hun kan hjælpe med hans oplæg.

create task

For at sørge for at hun husker at følge op, når hun er tilbage på kontoret, tildeler Emma sig selv en opgave, som er forbundet med virksomheden. Opgaven har en påmindelse, der vil give hende besked på den dato og det tidspunkt, som hun angiver.

chat

Kunden, som Emma mødes med, har en forespørgsel om en tidligere faktura. Ved hjælp af Podios chat-funktion kan hun sende spørgsmålet til Paul i regnskabsafdelingen, som svarer, inden mødet er forbi - hvilket stiller hendes kunde tilfreds.

reporting

Ved slutningen af ugen bruger Emma filtre til at opdele alle de nye aftaler, som er blevet indgået af hver sælger. Hun bruger det til at udfærdige en rapport til sit team - og rapporten vil nu blive automatisk opdateret hver uge fremover.

Uhuru Design
Dette tværfaglige designfirma med base i Brooklyn har skabt en forenet arbejdsgang - fra salg til design og produktion.

"Jeg ser processen, jeg ser dem tale om den, jeg ser dem stille spørgsmål, hvis de har brug for at vide noget om, hvad der sker i butikken - altsammen på grund af Podio."

Matt Eismann

Shop Manager

Se hvordan Podio's CRM værktøj vil transformere hvordan du kan få din forretning til at vokse.