Podio til projektstyring

Vi klarer projektstyringen, så du kan koncentrere dig om projektet.

Der er ikke noget, der kan sænke tempoet for et projekt som endeløse statusmøder og rapporter. For at holde dit team i gang hjælper Podio med at organisere alle dit projekts deadlines, filer og samtaler på ét overskueligt sted. Du får det overblik, du har brug for, uden al besværet, mens dit team holder fokus og holder sig på rette kurs.

Få alle på samme kurs.

Væk med opgavelister, regneark og lange email tråde. Med projekter på Podio er det nemt at forblive koordinerede med alle opgaver, filer og diskussioner samlet på én side.

Dit udvalg af oversigter og rapporter.

Det er nemt at visualisere alle de processerne i dit projekt i Podio. Vælg det rigtige overblik for dig og skab rapporter der holder dig informeret om fremskridt.

Fuldstændig fleksibelt for at passe til dit team.

Alle projekter og teams er forskellige - og vi tror ikke på at du skal ændre hvordan du arbejder for at passe ind i et software program. Med Podio vælger du de funktionaliteter du har brug for og navngiver alt så det passer til hvordan du arbejder.

Podio til Projektstyring

En projektleder der hedder Jenny introducerede Podio i hendes reklamebureau - lad os kalde det Acme Inc... Indtil for nylig havde de brug for masser af møder, opkald og emails for at kunne koordinere deres arbejde på forskellige projekter. Trods en ihærdig indsats var de stadig ikke helt koordinerede. Her er hvordan Jenny fandt en bedre måde at strukturere deres arbejdsgange og kommunikation.

Projekter

Projekter

Denne app definerer rammerne for alle projekter og hjælper Jenny få en hurtig status og relaterede leverancer. Det giver hende også et overblik over andre projekter i hendes team.

Leverancer

Leverancer

Jenny bryder alle projekter ned i milepæle. Det hjælper hendes team holde styr på individuelle opgaver og samtidigt giver det Jenny mulighed for at holde overblikket.

Møder

Møder

Jennys møder er automatisk tilføjet til hendes kalender inklusiv sted, tid og dagsorden. De kan blive forbundet med leverancer eller projekter så det relevante materiale altid kun er ét klik væk.

Podio i aktion

Sådan anvender Jenny og hendes team Podio dagligt for at få alting ordnet:

Jenny oprettede sing egen skabelon, så hun er sikker på, at hun kan gemme alle de nødvendige oplysninger, som hendes team har brug for.

Lær hvordan

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere dem med tjenester som Google Drive og Dropbox. Det gør det nemt for Jenny at f.eks. tilføje projektoplægget som en PDF-fil til projektet.

Lær hvordan

Hvert projekt henviser til en kunde, så det er nemt for Jenny at slå tidligere kommunikation og resultater op, som er relateret til hendes nuværende kunde.

Lær hvordan

Jenny bruger arbejdspladspanelet til hurtigt at orientere sig om, hvordan det går med hendes team. Det viser de seneste opdateringer, det arbejde, som er under udførelse, og fremhæver forsinket arbejde.

Lær hvordan

Hun kan åbne et af de forsinkede delmål og skrive en kommentar for at spørge, hvad der forhaler fuldførelsen. Det viser sig, at ejeren er syg.

Lær hvordan

At bede et andet teammedlem om at træde til er enkelt: Jenny kan tildele en opgave til sin kollega James ved det forsinkede delmål, så han ved, hvad opgaven er forbundet med.

Lær hvordan

James bliver straks underrettet om sin nye opgave på den mobile app. Det pågældende delmål er forbundet, så Jenny bliver underrettet automatisk og kan se på delmålet, hvornår han fuldfører opgaven.

Lær hvordan

Ved hjælp af indbygget chat kan Jenny sende sin kollega en besked om god bedring eller begynde en gruppesamtale, der omfatter hele teamet.

Lær hvordan

Et møde er meget mere end blot et sted og en dato. Teamet bruger det til at forberede og diskutere dagsordenen på forhånd og til at notere de næste skridt, når det er forbi - altsammen på et veldokumenteret sted.

Lær hvordan

Under mødet diskuterer de hvert medarbejders fremgang ved at filtrere delmålene per ansvarlig i appen for delmål.

Lær hvordan

Når projektet er færdigt, vil alt arbejdet og al kommunikationen være grundigt dokumenteret for fremtidig reference. Med ubegrænset lagerplads løber du aldrig tør for plads.

Lær hvordan

Metonymy Media
Et hurtigt voksende kreativt bureau - leverer exceptionelt arbejde til tiden.

 Watch customer story (2:34)

"Siden vi flyttede til Podio, bruger mit team mindst en time mindre på projektstyring per dag"

Ryan Brock

Metonymy Media

Se hvordan Podio's projektstyringsværktøj vil transformere måden hvorpå dit team arbejder.