androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio til projektstyring

Vi klarer projektstyringen, så du kan koncentrere dig om projektet.

Podio projektstyring skærmbillede

Der er ikke noget, der kan sænke tempoet for et projekt som endeløse statusmøder og rapporter. For at holde dit team i gang hjælper Podio med at organisere alle dit projekts deadlines, filer og samtaler på ét overskueligt sted. Du får det overblik, du har brug for, uden al besværet, mens dit team holder fokus og holder sig på rette kurs.

Sådan anvender Jenny og hendes team Podio dagligt for at få alting ordnet:

create an item

Jenny oprettede sing egen skabelon, så hun er sikker på, at hun kan gemme alle de nødvendige oplysninger, som hendes team har brug for.

add files

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere dem med tjenester som Google Drive og Dropbox. Det gør det nemt for Jenny at f.eks. tilføje projektoplægget som en PDF-fil til projektet.

reference

Hvert projekt henviser til en kunde, så det er nemt for Jenny at slå tidligere kommunikation og resultater op, som er relateret til hendes nuværende kunde.

workspace dashboard

Jenny bruger arbejdspladspanelet til hurtigt at orientere sig om, hvordan det går med hendes team. Det viser de seneste opdateringer, det arbejde, som er under udførelse, og fremhæver forsinket arbejde.

add comment

Hun kan åbne et af de forsinkede delmål og skrive en kommentar for at spørge, hvad der forhaler fuldførelsen. Det viser sig, at ejeren er syg.

create task

At bede et andet teammedlem om at træde til er enkelt: Jenny kan tildele en opgave til sin kollega James ved det forsinkede delmål, så han ved, hvad opgaven er forbundet med.

mobile

James bliver straks underrettet om sin nye opgave på den mobile app. Det pågældende delmål er forbundet, så Jenny bliver underrettet automatisk og kan se på delmålet, hvornår han fuldfører opgaven.

chat

Ved hjælp af indbygget chat kan Jenny sende sin kollega en besked om god bedring eller begynde en gruppesamtale, der omfatter hele teamet.

meetings

Et møde er meget mere end blot et sted og en dato. Teamet bruger det til at forberede og diskutere dagsordenen på forhånd og til at notere de næste skridt, når det er forbi - altsammen på et veldokumenteret sted.

filtering

Under mødet diskuterer de hvert medarbejders fremgang ved at filtrere delmålene per ansvarlig i appen for delmål.

table view

Når projektet er færdigt, vil alt arbejdet og al kommunikationen være grundigt dokumenteret for fremtidig reference. Med ubegrænset lagerplads løber du aldrig tør for plads.

Metonymy Media
Et hurtigt voksende kreativt bureau - leverer exceptionelt arbejde til tiden.

"Siden vi flyttede til Podio, bruger mit team mindst en time mindre på projektstyring per dag."

Ryan Brock

Metonymy Media

Se hvordan Podio's projektstyringsværktøj vil transformere måden hvorpå dit team arbejder.