androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio som Intranet

Dit sociale intranet det kan tilpasses fuldstændigt til din organisation.

Podio som intranet skærmbillede.

Ved at bruge Podio som intranet skabet det et sted hvor alle kan kommunikere og håndtere basale arbejdsgange nemt. Arbejde er koordineret bedre, mens vidensdeling blandt kollegaer bliver en naturligt og sjovt, hvilket øger medarbejdertilfredshed og gør medarbejdere mere entusiastiske.

Her er et overblik over, hvordan Catherina og hendes virksomhed dagligt bruger Podio til at kommunikere internt og strukturere processer.

activity stream

Catherina’s intranet includes a shared activity stream. Everyone in the company can post updates, ask questions and share knowledge – including images, links and documents. It helps create a unified team across their growing company.

profile

Alle ansatte i Acme Inc. har nu en Podio-profil, der omfatter kontaktoplysninger, en kort biografi og færdigheder. Særligt når man bruger den mobile app, er det nu meget hurtigere at finde en persons telefonnummer eller grundlæggende oplysninger, såsom hvor denne arbejder.

app template

Podio-apps bruges til at køre processer som udgifts- og ferierapportering, og alle har skabeloner, der kan tilpasses. Catherina har redigeret dem, så de nu gemmer alle de nødvendige oplysninger, som teamet skal dokumentere og nemt have adgang til.

mobile app

Catherinas intranet har en delt aktivitetsstrøm. Alle i virksomheden kan poste opdateringer, stille spørgsmål og dele viden - herunder billeder, links og dokumenter. Den hjælper til at skabe et forenet team på tværs af deres voksende virksomhed.

files

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere dem med tjenester som Google Drive og Dropbox. Når Catherina tilføjer en udgift, tager hun ganske enkelt et billede af kvitteringen og tilføjer det til udgiften.

workflow

Når udgiften er blevet tilføjet af Catherina, giver en arbejdsproces automatisk økonomiteamet til opgave at gennemgå den. Man kan opstille arbejdsprocesser til at eliminere det manuelle arbejde i ens processer - hvorved der spares tid og sørges for, at intet overses eller glemmes.

workspace

Catherina bruger arbejdspladspanelet til at gemme nyttige links og til at give anvisninger for, hvordan ansatte kan bruge apperne på arbejdspladsen - af og til sammen med yndlingsbilledet fra tidligere virksomhedsbegivenheder!

comments

Når der skal deles en stor virksomhedsmeddelelse eller en succeshistorie, tilføjes den Bulletins-appen. Resten af teamet kan så bryde ind og diskutere nyheden med kommentarer. Man kan tilføje kommentarer til alt indhold i Podio.

tasks

Podio giver også alle i Acme Inc. en opgaveliste, der er nem at håndtere. Catherina bruger den mest til at oprette påmindelser til sig selv, men hun har også opstillet tilbagevendende opgaver til teamledere, så de kan tilføje deres dias til det månedlige All Hands-møde.

chat

Ved hjælpe af Podios chat-funktion kan Catherina nemt nå sine kolleger. Tidligere havde hun en overfyldt indbakke, og forskellige teams brugte forskellige chat-værktøjer til at kommunikere. Nu er de alle forbundet på ét sted.

Aarstiderne
Økologisk fødevareproducent - holder et tæt-knyttet team forbundet på tværs af flere kontorer.

"Vi havde virkelig behov for en løsning som samlede det hele ét sted og som gav os et overblik de opgaver som skulle klares, opgaver vi var færdige med og hvor langt vi var med de enkelte opgaver. - Det klarer Podio for os."

Juliane Schmeltzer Dybkjaer

Aarstiderne

Se hvordan Podio's intranet kan transformere hvordan din forretning samarbejder.