Podio som Intranet

Dit sociale intranet det kan tilpasses fuldstændigt til din organisation.

Ved at bruge Podio som intranet skabet det et sted hvor alle kan kommunikere og håndtere basale arbejdsgange nemt. Arbejde er koordineret bedre, mens vidensdeling blandt kollegaer bliver en naturligt og sjovt, hvilket øger medarbejdertilfredshed og gør medarbejdere mere entusiastiske.

Forbind med og del med alle i din virksomhed.

Brug aktivitets-strøm til at skrive virksomhedsnyheder, en delt kalender til at planlægge begivenheder, fildeling og opgaver til at samarbejde på tværs af din forretning og chat-beskeder som hurtigt real-time alternativ til email.

Mennesker og arbejdsgange ét sted.

At hoppe mellem systemer til forskellige opgaver gør alle langsomere. Podio lader dig strømline alt fra regnskab til feriekalender og kontoroplysninger.

Lavet på minuter af dig, til dig.

Med Podio vil du være i gang med dit nye intranet på få minutter. Det er nemt at tilpasse Podio til jeres arbejdsgange, helt ned til navngivningen af forskellige funktioner - det sikrer at alle kan relatere til dit nye værktøj og hvordan det virker.

Podio som Intranet.

Catherina, en parter i et voksende reklamebureau, introducerede Podio til sine medarbejdere for at hjælpe dem kommunikere på tværs af kontorerne. Lad os kalde bureauet Acme Inc... Indtil fornyelig var ting blevet frakoblede hinanden med intet centralt sted til at samarbejde om opgaverne. Podio bringer medarbejderne og processer sammen i et værktøj alle synes om at bruge.

Ferier

Ferier

Ferie appen giver en simpel kalender hvor medarbejdere kan skrive når de er på ferie. En rude på deres intranet der viser hvem der er væk hvilke uger.

Bilag

Bilag

Uanset om Catherina er bruger den mobile app eller er ved hendes skrivebord kan hun nemt tilføje bilag i Bilags app'en - inklusiv billede af faktura og detaljerne regnskabsafdelingen har brug for.

Noter

Noter

Når der er vigtige virksomhedsnyheder bliver det gem i Noter app'en. Alle kan så kommentere og give der indspark. Det er meget mere engagerende end de tidligere masseudsendte emails de brugte før.

Podio in action

Her er et overblik over, hvordan Catherina og hendes virksomhed dagligt bruger Podio til at kommunikere internt og strukturere processer.

Catherina’s intranet includes a shared activity stream. Everyone in the company can post updates, ask questions and share knowledge – including images, links and documents. It helps create a unified team across their growing company.

Lær hvordan

Alle ansatte i Acme Inc. har nu en Podio-profil, der omfatter kontaktoplysninger, en kort biografi og færdigheder. Særligt når man bruger den mobile app, er det nu meget hurtigere at finde en persons telefonnummer eller grundlæggende oplysninger, såsom hvor denne arbejder.

Lær hvordan

Podio-apps bruges til at køre processer som udgifts- og ferierapportering, og alle har skabeloner, der kan tilpasses. Catherina har redigeret dem, så de nu gemmer alle de nødvendige oplysninger, som teamet skal dokumentere og nemt have adgang til.

Lær hvordan

Catherinas intranet har en delt aktivitetsstrøm. Alle i virksomheden kan poste opdateringer, stille spørgsmål og dele viden - herunder billeder, links og dokumenter. Den hjælper til at skabe et forenet team på tværs af deres voksende virksomhed.

Lær hvordan

Man kan tilføje filer til næsten alt i Podio og på praktisk facon integrere dem med tjenester som Google Drive og Dropbox. Når Catherina tilføjer en udgift, tager hun ganske enkelt et billede af kvitteringen og tilføjer det til udgiften.

Lær hvordan

Når udgiften er blevet tilføjet af Catherina, giver en arbejdsproces automatisk økonomiteamet til opgave at gennemgå den. Man kan opstille arbejdsprocesser til at eliminere det manuelle arbejde i ens processer - hvorved der spares tid og sørges for, at intet overses eller glemmes.

Lær hvordan

Catherina bruger arbejdspladspanelet til at gemme nyttige links og til at give anvisninger for, hvordan ansatte kan bruge apperne på arbejdspladsen - af og til sammen med yndlingsbilledet fra tidligere virksomhedsbegivenheder!

Lær hvordan

Når der skal deles en stor virksomhedsmeddelelse eller en succeshistorie, tilføjes den Bulletins-appen. Resten af teamet kan så bryde ind og diskutere nyheden med kommentarer. Man kan tilføje kommentarer til alt indhold i Podio.

Lær hvordan

Podio giver også alle i Acme Inc. en opgaveliste, der er nem at håndtere. Catherina bruger den mest til at oprette påmindelser til sig selv, men hun har også opstillet tilbagevendende opgaver til teamledere, så de kan tilføje deres dias til det månedlige All Hands-møde.

Lær hvordan

Ved hjælpe af Podios chat-funktion kan Catherina nemt nå sine kolleger. Tidligere havde hun en overfyldt indbakke, og forskellige teams brugte forskellige chat-værktøjer til at kommunikere. Nu er de alle forbundet på ét sted.

Lær hvordan

Aarstiderne
Økologisk fødevareproducent - holder et tæt-knyttet team forbundet på tværs af flere kontorer.

"Vi havde virkelig behov for en løsning som samlede det hele ét sted og som gav os et overblik de opgaver som skulle klares, opgaver vi var færdige med og hvor langt vi var med de enkelte opgaver. - Det klarer Podio for os"

Juliane Schmeltzer Dybkjaer

Aarstiderne

Se hvordan Podio's intranet kan transformere hvordan din forretning samarbejder.