androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Bestanden delen op Podio

Bespreek, organiseer en houd de bestanden van uw team bij, op één plaats.

Deel en bekijk overal bestanden.

Van eenvoudig een presentatie delen met een statusbericht tot het voltooien van een project door ontwerpbestanden bij te voegen - u kunt bestanden organiseren, bespreken en bijhouden waar dan ook in Podio.

Zodra het eenmaal op Podio is, is het makkelijk te vinden en beschikbaar waar u ook mag zijn. Revisies zijn ook makkelijker te beheren. Wanneer een bestand is toegevoegd, verwijderd of vervangen, is dit duidelijk zichtbaar voor iedereen en is het mogelijk om ongewenste veranderingen terug te draaien.

Sla het op Podio op, of op Dropbox, of op Google Drive...

We bieden u onbeperkt en gratis opslaan op Podio. En, wat uw favoriete service van bestandsdeling ook mag zijn, de kans is groot dat het met Podio geïntegreerd is. Naadloos toegang en inhoud delen vanuit elke van deze services, overal in Podio:

Dropbox
Dropbox
Google drive
Google Drive
Box
Box
Evernote
Evernote
Sharefile
Sharefile
One drive
One Drive
Sugarsync
SugarSync

Voor details over bestandstypes en maximum bestandsgroottes, zie de Artikel over bestanden delen in het Podio Help Center.