androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.
excel integration

Podio werkt met Excel

Spreadsheets hebben een belangrijke functie, maar wanneer het over samenwerking gaat, bezitten ze niet de realtime communicaties en rijke inhoud die nodig zijn om makkelijk samen te werken als een team.

Podio´s Excel integratie helpt u om data in Podio te importeren en data te exporteren van Podio naar Excel. Binnen enkele seconden kunt u grote hoeveelheden data naar de perfecte omgeving verplaatsen om aan de huidige taak te werken.

excel integration

Hier is wat u kunt doen - Excel spreadsheets en Podio combineren.

Breng uw Podio projecten op gang door een spreadsheet met een lijst van activiteiten in een Podio app in te voeren, wat ze onmiddellijk delegeerbaar maken en makkelijk om bij te houden en te bespreken.
Importeer een lijst van potentiële klanten van een Excel werkblad naar een Podio CRM-app, om uw team rondom het werk te organiseren, pijplijnen te creëren en rapporten op te stellen.
Exporteer in bulk of gebruik een filter om inhoud te selecteren van een Podio app om de data in Excel te bewerken en te visualiseren.

Het Podio Help Center zal u door invoeren van Excel naar Podio en van Podio naar Excel uitvoeren begeleiden.

Bekijk uit de eerste hand hoe Podio de manier waarop uw teams samenwerken kan transformeren.