Partners

Ontvang hulp van experts om de manier waarop u werkt te transformeren.

Ons wereldwijde netwerk van Citrix Podio Partners zal u helpen met het ontwerpen, optimaliseren en aanpassen van de manier waarop Podio in uw organisatie geïmplementeerd wordt.

Bekijk een casestudie
Bekijk hoe een Podio Partner de Millimeter Group in staat stelde om service te verlenen die 'jaren voorloopt op de concurrentie'.

 Watch customer story (2:21)

Wat kan een partner voor mij doen?

Podio partners zijn net zo geestdriftig als wij om uw team te helpen uw manier van werken te verbeteren.

Ons Training- & Implementatiepartners zal werken aan het opzetten van Podio zodat al uw processen naadloos in het platform geïntegreerd zullen worden om net zoals u te functioneren. Ze zullen zelfs helpen uw werkstromen te optimaliseren zodat deze sneller en slimmer zullen zijn.

Ze zijn guru´s in het overtuigen van zelfs het meest verandering-bestendige teamlid doordat ze afgestemde training en materialen leveren.

Technische Partners werk met onze API voor pasklare oplossingen naast Podio en om integratie te creëren met andere programma's - zodat alles wat u nodig heeft op elkaar aangesloten is.

Daniel Horn from Phases
Transforms how businesses are run and work together with bespoke solutions and training.

"Focusing on people and processes, we create value and efficiency by integrating modern communication tools to the specific needs of individual organizations. We can help you use Podio in the best way or integrate other systems in your organisation with Podio."

Daniel Horn

Phases

Een SaaS Referral Partner worden

Verdien royale beloningen voor het verwijzen van uw klanten en collega's naar de toonaangevende Citrix SaaS-oplossingen (Podio, ShareFile en RightSignature

Word een Citrix partner

Ontwikkel uw bedrijf door anderen te helpen met het verbeteren van hun bedrijf... we zijn altijd op zoek naar enthousiaste, idealistische partners die net zo gedreven zijn als wij om de manier waarop de wereld werkt te veranderen.