Prijsmogelijkheden

Kies uw abonnement

Of u nu Podio wilt gebruiken voor uw volgende project of het op grote schaal voor uw hele afdeling wilt gebruiken, er is een abonnement dat past bij uw bedrijf. De prijzen van alle abonnementen zijn per medewerker, per maand.

Help!

Aangepaste abonnementen en prijzen voor grotere teams

GRATIS
Gratis voor vijf medewerkers
$ 0 /maand
$ 0 /maand
Plus
Geautomatiseerde werkstromen besparen tijd
$ 14 /maand
$ 11.20 /maand
Task management
Apps and workspaces
Unlimited items
User management
Unlimited client users
Light user role
Automated Workflows
Read-only access
Visual reports
Interactive sales dashboards
Cloud phone system and power dialer
Advanced Workflow Automation

ShareFile + elektronische handtekeningen

Stroomlijn de manier waarop je werkt met eenvoudige, makkelijke elektronische handtekeningen en veilige bestandsdeling - alles in één account.

Veelgestelde vragen

Ja! Hoewel Podio een samenwerkingshulpmiddel is, is werk soms vertrouwelijk en niet voor de ogen van iedereen in de organisatie geschikt. Een privé-werkruimte is alleen op uitnodiging toegankelijk - gebruikers die geen lid zijn van de werkruimte kunnen er geen toegang tot krijgen of zelfs maar zien dat deze bestaat.

U kunt werkstromen gebruiken om uw processen in Podio te automatiseren. Werkstromen worden geïnitieerd door een 'wanneer/dan'-formaat te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een werkstroom opzetten die als volgt functioneert: wanneer u de status van een item verandert naar 'voltooid', dan wordt een taak automatisch toegewezen aan de persoon die het item moet nakijken. Kom meer te weten

Je kunt met elk betaald abonnement een onbeperkt aantal items instellen. Met het gratis abonnement ben je aan een limiet van 100 items per organisatie gebonden. Aangezien deze limiet voor het aantal items op organisatieniveau geldt, mag het totaal aantal items voor alle apps en werkruimtes niet meer bedragen dan 100. Je kunt voor een enkele app kiezen met alle 100 items of voor meerdere apps die samen de 100 items niet overstijgen. Kom meer te weten over de item-limiet.

Weet je niet precies wat een items, app of workspace is? Kom meer te weten

Bij een Premium jaarlijks abonnement heb je toegang tot Podio's geavanceerde integraties, zoals contacten synchroniseren en verkoopdashboards. Alle bedrijven met een jaarlijks abonnement moeten hun domein verifiëren. Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt of hulp nodig hebt met het toevoegen van het domein van je organisatie aan Podio.

Medewerkers worden geïdentificeerd op basis van de e-mailadressen van hun bedrijf. Bij alle abonnementen betaal je voor medewerkers, maar alle externe medewerkers (klanten, aannemers, freelancers, etc.) zijn gratis. Er is een e-maildomein van uw bedrijf voor nodig om gratis externen toe te voegen, laat het ons weten op de ondersteuning om u te helpen dit toe te voegen.

Gebruikersbeheer verleent administrators controle over leden in uw organisatie, alsmede een overzicht van alle leden in de hele organisatie. Kom meer te weten

Podio stelt u in staat om samen te werken met externe gebruikers zoals klanten, partners en freelancers. De lichte rol beperkt wat deze gebruikers kunnen doen. Lichte gebruikers kunnen apps niet bewerken, toevoegen of verwijderen, ook kunnen zij geen mensen tot uw werkruimtes uitnodigen. Find out more

We hebben partners die klaarstaan om te helpen met aangepaste integraties, implementatie en training voor je team wereldwijd. Zoek hier een partner..

Je kunt nu meer kracht toevoegen aan Podio met onze  door parners gebouwde extensies en open API.

Laat uw teams gesynchroniseerd werken en houd ze op het juiste spoor met Podio