Sponsorschappen

Bereik geweldige dingen vandaag, met Podio.

Non-profitorganisaties, start-ups en studenten kunnen een verzoek indienen om Podio's speciale aanbod te ontvangen. Het werk dat u doet is uniek en wij geloven dat de flexibiliteit en bruikbaarheid van Podio perfect aansluit om u in uw missie te steunen.

Play31 gaf een nieuwe draai aan conflictoplossing
Door Podio te gebruiken voor het organiseren van hun werk, verenigt Play31 door oorlog geteisterde samenlevingen met de magie van voetbal.

Word Gesponsord

Onbeperkt toegang tot Podio zal u helpen om projecten te besturen, evenementen te organiseren en gecoördineerd te blijven met uw team.

Non-profitorganisaties

We sponsoren al duizenden bedrijven zonder winstoogmerk, en stimuleren zo verandering in allerlei gemeenschappen – we helpen graag die van jou, met 10% korting.

Startups

Blijf flexibel, transparant en behoud minimale hiërarchie met 10% korting gedurende 1 jaar, met het plan dat het best past bij de behoeften en het budget van je startup.

Studenten

Studenten ontvangen gratis gebruik van Podio om hun clubs, teams en verenigingen te besturen, en om groepsprojecten, opdrachten en persoonlijke taken te beheren.