Dit zeggen onze klanten

Podio - in de woorden van onze klanten.

Honderdduizenden organisaties over de hele wereld hebben de kans gegrepen om Podio de manier waarop zij werken te laten transformeren naar iets beters. Van startups die hun eerste product op de markt brengen, tot succesvolle digitale bedrijven die klantenprojecten beheren - hier volgt een beschrijving van hun ervaringen.

HET #PodioEffect
Wat onze klanten uit Podio halen, dat ze niet ergens anders kunnen krijgen.

 Watch video (1:46)

Het Podio Effect

Dingen gedaan krijgen en efficiëntie zijn natuurlijk belangrijk. Maar we hebben altijd geweten dat Podio meer kon doen dan alleen het verbeteren van productiviteit.

Brengt teams dichter bij elkaar, maakt het werk aantrekkelijker en in het algeheel bevredigender - dit is het Podio Effect.

In de woorden van onze klanten

"Podio heeft een opzienbarend systeem om je te helpen met andere mensen samen te werken."

Robert Scoble
Start-up Contactmedewerker,
Rackspace Hosting

"Door de toegenomen transparantie die Podio bewerkstelligde, constateerden we dat Podio echt onze relaties met de klant verbeterde."

Rikke Ulk
Oprichter & Hoofdantropoloog,
Antropologerne

"De verwezenlijking van Podio heeft een totale ommekeer bewerkstelligd in de manier waarop we werken."

Rockey Walls
CEO
12 Stars Media

Uhuru Design

Dit in Brooklyn gevestigde, multidisciplinaire ontwerpbedrijf creëerde een samenhangende werkstroom voor hun projecten - van verkoop tot ontwerp en productie.

"Door Podio kan ik het proces waarnemen, ik zie ze erover praten, ik zie dat ze vragen stellen als ze iets van mij moeten weten over wat er gaande is in de winkel."

Matt Eismann
Winkel Bedrijfsleider

In de woorden van onze klanten

"Sinds we ons werk naar Podio verplaatst hebben, besteedt mijn team per dag minstens een uur minder aan projectmanagement."

Ryan Brock
Oprichter & CEO,
Metonymy Media

"Als er zich iets op Podio bevindt, is het aan iemand toegewezen en die draagt er de verantwoordelijkheid voor. Het is niet zomaar een e-mail die verzonden wordt en verloren gaat in iemands postvak."

Jorge A. Miranda
Bedrijfsdirecteur,
Order Express

"Podio heeft ons erg geholpen om onze medewerkers en projecten te synchroniseren."

Karin Ekholm
Publieke Betrokkenheid Officier,
Médecins Sans Frontières

Applied Storytelling

Met medewerkers in de hele VS, runt dit merkenmanagement bureau al hun klantenprojecten zonder een enkele interne e-mail.

"Het heeft een realtime kanaal verstrekt dat contextueel aan het onderwerp of project verbonden is zodat er totaal geen verwarring optreedt. Podio heeft ervoor gezorgd dat onze correspondentie verscherpt is, meer dan ooit tevoren."

Matthew Kruchko
Directeur & Bedrijfsleider

In de woorden van onze klanten

"Het is heerlijk dat ik Podio aan mijn huidige manier van werken kan aanpassen i.p.v. dat het mij dwingt me aan te passen. Ik weet beter dan mijn projectmanagementsoftware hoe ik het productiefst ben."

Kim Burgas
Hoofdontwerper,
Photoshelter

"Het leuke aan Podio is dat alles mobiel is. We zijn altijd op pad, we hebben allemaal laptops, mobiele telefoons, dus het is prettig om een systeem als Podio te hebben dat net zo flexibel is."

Michael Lentz
Principle of Emerging Media
Vert

"Het is wel leuk om alles in te delen en te zien hoe het allemaal met elkaar functioneert. In principe kan je het precies laten doen wat je wilt."

Leah Reyes
Senior Designer
Uhuru Design

Type A Machines

Met de Podio 3D-printstartup, structureren Type A Machines het ontwerp, het vermarkten en de kwaliteitscontrole van hun volgende generatie printers.

"Een 3D printer kan van alles maken, van een hamer, speelgoed, tot een bouwkundig model en Podio beschikt over veel van diezelfde aspecten, wat denk ik, de reden is waarom we er zoveel succes mee geboekt hebben."

Bryan Allen
Hoofdontwerper

Bekijk uit de eerste hand hoe Podio de manier waarop uw team werkt kan transformeren.