Rondleiding

Alles wat u moet weten over Podio.

Dit beloven wij: al het materiaal in uw dagelijkse werkleven waarvan u zou willen dat het een plaats had waar uw team het kon zien, kan op Podio gezet worden. Wij zullen het structuur geven om uw team te helpen beter te werken; minder afleiding, minder verwarring, meer focus en duidelijkheid.

Rondleiding         Podio Apps         Integraties         API         Bestanden delen         Taakbeheer         Mobiel         Functiesindex

Inhoud, context en gesprekken op één plek.

Gebruik Podio voor het afronden van een ontwerpproject of het werven van een klant. Alles gerelateerd aan de taak op een pagina hebben maakt samenwerking een stuk eenvoudiger. Voeg bestanden toe, bekijk de status en commenteer - alles geüpdatet in realtime.

Het vernieuwde document
Items zijn wat wij de enkele pagina's op Podio noemen; tot nu toe er zijn er meer dan 500 miljoen gecreëerd om allerlei soorten werk te beheren.

Een overzicht van de vorderingen in een oogopslag of een duik in de details.

Er zijn geen gaten waar delen van uw projecten doorheen kunnen vallen. Van simpele tabellen tot een dynamisch kaartenbord, kies de methode die het best bij uw werk past en creëer verslagen die u op de hoogte houden van de vorderingen.

Krijg het overzicht dat u nodig hebt. 
Focus op alleen uw eigen verantwoordelijkheden of bekijk de algehele vooruitgang van uw team.

Onze gedeelde vrienden.

Podio werkt naadloos met veel van de populairste bestandsdelingsservices, klantondersteuningsproducten en marketing tools - om het platform te zijn dat al het werk van uw team bij elkaar brengt. Hier volgen enkele van de producten die met Podio integreren.

Dropbox

Google Drive

Google Calendar

Evernote

Microsoft Exchange

Zendesk

Sharefile

Campaign Monitor

GoToMeeting

Freshbooks

Bekijk alle integraties

Het open-abonnement online kantoor.

Wij geloven dat transparantie niet alleen behulpzaam is om uw werk te organiseren, maar ook om het werk leuker en interessanter te maken. Podio is ontworpen om delen en wederzijdse erkenning te vergroten en zo een goede teamcultuur te bevorderen.

Bring your team together
Podio workspaces bring your team and processes together – enabling more streamlined communication and dramatically reducing internal email.

Echte, menselijke ondersteuning.

Ondersteuning wordt bij ons enigszins anders gedaan. Iedereen bij Podio beantwoordt ondersteuningsvragen - van ons toegewijde klantenondersteuningsteam tot onze hoofdontwikkelaar. We hebben er plezier in en we zijn er trots op. U krijgt snelle antwoorden van hoge kwaliteit op uw vragen - en wij krijgen waardevolle inzichten die onze toekomstige verbeteringen sturen.

We zijn slechts enkele klikken verwijderd
Neem contact op met het Podio team en bekijk videohandleidingen in onze Help Centre.

Volledig verbonden, volstrekt doorzoekbaar.

Elke ochtend u aanmelden op vijf systemen alleen om het werk gedaan te krijgen, is helemaal niet leuk. Elke Podio-functie helpt u inhoud en communicaties vorm te geven in één doorzoekbaar hulpmiddel dat overal beschikbaar is.

Bestanden delen
In elk deel van Podio is de mogelijkheid geïntegreerd om bestanden te delen binnen de context van uw huidige werk.

Taakbeheer
Taken in Podio helpen u om projecten en werkstromen in eenvoudig te beheren gedeeltes te delen.

Mobiele apps
Waar uw werkdag u ook brengt, de Podio-apps voor iOS en Android zullen u gecoördineerd houden met uw team.

Podio API
Ontwikkelaars - bouw bovenop het Podio Platform om aangepaste integraties en zelfs nieuwe apps te creëren.

Extensies
Invoegtoepassingen voor Podio, gemaakt voor specifiek gebruik-gevallen. Alles van Gantt-grafieken tot tijd tracken.

Functie-index
Bekijk alle functies die praktisch onbegrensde mogelijkheden bieden, voor uw team en Podio.