Podio voor uw boekhoudkantoor

Podio is het CRM-hulpmiddel om de manier waarop u zaken doet te stroomlijnen en te vereenvoudigen.

Verbeter uw verkoopproductiviteit met een hulpmiddel voor het beheer van potentiële klanten en een CRM-hulpmiddel die aangepast zijn aan uw boekhoudkantoor. Gecombineerd met realtime communicatie en taakbeheer op één plaats, zal Podio de eerste CRM zijn die uw team met plezier zal gebruiken.

Precies de functies die u nodig heeft.

De meeste CRM-hulpmiddelen houden u op door een teveel aan algemene functies die u niet nodig heeft. Elk aspect van Podio kan door u aangepast worden, binnen enkele minuten - zodat u potentiële klanten, transacties en klantrelaties op uw manier kunt bijhouden.

Krachtige integraties voor een volledig pakket.

Contracten en klantdocumentatie die in Podio opgeslagen zijn, kunnen gemakkelijk ondertekend worden met behulp van de RightSignature integratie. Een ander lid van de Citrix familie, ShareFile, werkt ook naadloos met Podio - naast alle andere toonaangevende cloudopslagdiensten voor bestanden.

Werk beter samen om meer transacties af te sluiten.

Podio plaatst de focus op samenwerking en delen om de kwaliteit van data te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw team altijd gewapend is met actuele informatie over uw klanten en potentiële klanten, op kantoor of onderweg.

The Livesay Group
Hun processen zijn gestroomlijnd met aangepaste werkstromen om efficiënter te werken en samen te werken.

"Wij zijn een dynamisch groeiend bedrijf. We hebben ons beheerproces gedurende de laatste 10 jaar ontwikkeld, maar in de afgelopen twee jaar heeft Podio een ommekeer teweeg gebracht in de manier waarop we dat proces beheren. De aanpassing en samenwerking die Podio biedt, heeft ons een beter bedrijf gemaakt"

Bobby Livesay

The Livesay Group

A few of the great companies doing great work, with Podio

Meld u gratis aan en voegt u bij meer dan 500.000 bedrijven die al van Podio gebruik maken.