androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio voor uw bureau

Verenigd account- en projectbeheer voor naadloze werkstromen.

Schermopname van Podio voor uw bureau.

Honderden van ´s werelds toonaangevende bureaus gebruiken Podio om samen te werken aan klantprojecten, rekeningen te beheren en hun interne communicatie te regelen, alles op één plaats. Online en mobiel, maakt Podio´s flexibiliteit het een perfect middel voor de verschillende taken en werkwijzen op uw bureau.

Track
Met eenvoudig te volgen werkstromen, kan het team zich helemaal toeleggen op het creatieve werk.

“We gebruiken Podio sinds 2012 en het is een geweldige tijdsbesparing voor al onze teams. Het is nu eenvoudiger om de vooruitgang van opdrachten te volgen en het heeft ons in staat gesteld veel handmatige taken te elimineren die in het verleden onze werkstroom stoorden.”

Richard Weiss

TRACK

Meld u gratis aan en voegt u bij meer dan 500.000 bedrijven die al van Podio gebruik maken.