Podio voor uw bureau

Verenigd account- en projectbeheer voor naadloze werkstromen.

Honderden van ´s werelds toonaangevende bureaus gebruiken Podio om samen te werken aan klantprojecten, rekeningen te beheren en hun interne communicatie te regelen, alles op één plaats. Online en mobiel, maakt Podio´s flexibiliteit het een perfect middel voor de verschillende taken en werkwijzen op uw bureau.

Al uw bestanden georganiseerd en toegankelijk.

Podio zal al uw bestanden met projecten en producten structureren - het maakt einddatums en verantwoordelijkheden duidelijk terwijl het werk uitgevoerd wordt en zorgt ervoor dat alle inhoud eenvoudig te archiveren en in de toekomst te vinden is. Podio integreert ook met alle belangrijke hulpmiddelen voor bestandsopslag.

Eén werkstroom van verkoop tot projectfeedback.

Van het bijhouden van een potentiële klant in uw Podio CRM tot het delen van projectproducten met uw klant, creëert Podio een verenigd proces dat zichtbaar en begrijpelijk is voor alle betrokkenen. Werkstromen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden, wat tijd bespaart en ervoor zorgt dat niets over het hoofd gezien wordt.

Werk beter samen om meer transacties af te sluiten.

Krijg een breed overzicht op de vorderingen van uw team, of beperk u tot een specifieke blik op uw eigen verantwoordelijkheden. Realtime rapporten zullen u op de hoogte houden van uw mijlpalen, wat voltooid is en waar meer middelen nodig zijn.

Track
Met eenvoudig te volgen werkstromen, kan het team zich helemaal toeleggen op het creatieve werk.

"We gebruiken Podio sinds 2012 en het is een geweldige tijdsbesparing voor al onze teams. Het is nu eenvoudiger om de vooruitgang van opdrachten te volgen en het heeft ons in staat gesteld veel handmatige taken te elimineren die in het verleden onze werkstroom stoorden."

Richard Weiss

Track

A few of the great companies doing great work, with Podio

Bekijk zelf hoe de intranet software van Podio de manier waarop uw bedrijf samenwerkt, transformeert.