Podio voor samenwerking

Maakt samenwerking volledig aanpasbaar aan uw organisatie.

Het gebruik van Podio om samen te werken creëert voor iedereen een plaats om te communiceren en met gemak standaard bedrijfsprocessen uit te voeren. Werk wordt afgestemd en coördinatie verbeterd, terwijl het delen van kennis onder collega´s natuurlijk en leuk wordt, wat de tevredenheid en toewijding van de medewerkers vergroot.

Heb contact en deel met iedereen in uw bedrijf.

Gebruik activiteitenstromen om bedrijfsnieuws te plaatsen, een gedeelde agenda om evenementen te plannen, het delen van bestanden en taken om binnen uw bedrijf samen te werken en chatberichten als een sneller, realtime alternatief voor e-mails.

Mensen en processen op één plaats.

Overschakelen van het ene systeem naar het andere voor verschillende taken houdt iedereen op. Het gebruik van Podio laat u alles stroomlijnen, van het opgeven van onkosten tot vakantie vrijmaken en veelgestelde vragen op kantoor.

Binnen enkele minuten door u gecreëerd, voor u.

Met Podio zult u binnen enkele minuten samenwerken. Het is eenvoudig om Podio aan te passen aan de processen in uw bedrijf, tot aan het benoemen van verschillende functies - wat verzekert dat iedereen kan relateren aan uw nieuwe hulpmiddel en hoe het werkt.

Podio gebruiken voor samenwerking

Madeline, een medewerker bij Acme Inc., voerde Podio in om medewerkers te helpen vanuit verschillende locaties contact te houden. Tot voor kort begonnen de dingen hun verband te verliezen, zonder een centrale plaats voor communicatie in het bedrijf en zonder een centrale plaats om taken te verwerken. Nu brengt Podio mensen en processen samen, binnen een hulpmiddel dat iedereen met plezier gebruikt.

Activiteitsfeed

Activiteitenstromen zijn een prima manier om overzicht te krijgen op wat er in uw werkruimtes gaande is, zonder het te hoeven navragen. Deze feed creëert een eenvoudig overzicht voor uw dagelijks werk door te selecteren wat zichtbaar is.

Apps

Once you’ve created your own, should your process change, you’re able to make modifications at any time to keep your structure on Podio matched exactly to how you work. For the first time, your workflows aren’t constrained by inflexible software. #use_cases_v2.co

Vakanties

De Vakantie app biedt een eenvoudige kalender waarop medewerkers in kunnen vullen wanneer ze afwezig zullen zijn. Een tegel op hun intranet dashboard toont wie afwezig is en wanneer.

Podio in action

Hier is te zien hoe Madeline en haar bedrijf dagelijks Podio gebruiken om te communiceren en structuur in standaard processen aan te brengen:

Madeline's collaboration space includes a shared activity stream. Everyone in the company can post updates, ask questions and share knowledge – including images, links and documents. It helps create a unified team across their growing company.

Leer hoeIedere medewerker in Acme Inc. heeft nu een Podio profiel dat hun contactinformatie, een korte biografie en hun vaardigheden bevat. Vooral bij gebruik van de mobiele app is het nu veel eenvoudiger om iemands telefoonnummer te vinden of standaard informatie zoals waar iemand werkt.

Leer hoe

De Podio app stuurde voorheen processen aan zoals onkosten en het opgeven van vakantie, deze hebben allemaal aanpasbare sjablonen. Madeline heeft ze aangepast zodat ze nu alle nodige stukjes informatie opslaan die het team moet documenteren en waar gemakkelijk toegang toe verkregen moet worden.

Leer hoe

Madelines samenwerkingsruimte heeft een gedeelde activiteitenstroom. Iedereen in het bedrijf kan updates posten, vragen stellen en kennis delen - inclusief beelden, links en documenten. Het draagt bij tot het vormen van een verenigd team in hun groeiend bedrijf.

Leer hoe

U kunt bestanden toevoegen aan bijna alles in Podio door eenvoudig te integreren met diensten zoals ShareFile en Google Drive. Om een foto of bestand toe te voegen, neemt Madeline gewoon een foto of uploadt ze het document en voegt het toe aan het item.

Leer hoe

Wanneer de werkstroom eenmaal door Madeline is toegevoegd kan het automatisch taken creëren of een melding activeren aan een teamlid om het na te kijken. U kunt werkstromen opzetten om het handmatige werk in uw processen te elimineren - wat tijd bespaart en u er zeker van laat zijn dat niets overgeslagen of vergeten wordt.

Leer hoe

Madeline uses the workspace dashboard to store useful links and to provide a guide for how employees can use the apps in the workspace – along with the occasional favourite photo from past company events!

Leer hoe

Wanneer er een belangrijke bedrijfsaankondiging te maken is of er is een succesverhaal te delen kan het aan de Bulletins app toegevoegd worden. De rest van het team kan dan meedoen en het nieuws bespreken met behulp van reacties. U kunt aan elke inhoud in Podio reacties toevoegen.

Leer hoe

Podio biedt iedereen in Acme Inc. ook een eenvoudig te hanteren takenlijst. Catherina gebruikt deze hoofdzakelijk om herinneringen voor haarzelf in te stellen, maar ze heeft ook terugkerende taken opgezet voor teamleiders om hun dia's aan de maandelijkse medewerkersvergadering bij te dragen.

Leer hoe

Door Podio's chatfunctie te gebruiken kan Madeline gemakkelijk elk van haar collega's bereiken. Voorheen had ze een overvolle inbox en verscheidene teams maakten gebruik van verschillende chathulpmiddelen om te communiceren. Nu zijn ze allemaal op één plaats verbonden met elkaar.

Leer hoe

Bekijk zelf hoe de samenwerkingssoftware van Podio de manier waarop uw bedrijf samenwerkt kan transformeren