androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio voor samenwerking

Maakt samenwerking volledig aanpasbaar aan uw organisatie.

Schermopname van Podio als software voor een intranet.

Het gebruik van Podio om samen te werken creëert voor iedereen een plaats om te communiceren en met gemak standaard bedrijfsprocessen uit te voeren. Werk wordt afgestemd en coördinatie verbeterd, terwijl het delen van kennis onder collega´s natuurlijk en leuk wordt, wat de tevredenheid en toewijding van de medewerkers vergroot.

Hier is te zien hoe Madeline en haar bedrijf dagelijks Podio gebruiken om te communiceren en structuur in standaard processen aan te brengen:

activity stream

Madeline's collaboration space includes a shared activity stream. Everyone in the company can post updates, ask questions and share knowledge – including images, links and documents. It helps create a unified team across their growing company.

profile

Iedere medewerker in Acme Inc. heeft nu een Podio profiel dat hun contactinformatie, een korte biografie en hun vaardigheden bevat. Vooral bij gebruik van de mobiele app is het nu veel eenvoudiger om iemands telefoonnummer te vinden of standaard informatie zoals waar iemand werkt.

app template

De Podio app stuurde voorheen processen aan zoals onkosten en het opgeven van vakantie, deze hebben allemaal aanpasbare sjablonen. Madeline heeft ze aangepast zodat ze nu alle nodige stukjes informatie opslaan die het team moet documenteren en waar gemakkelijk toegang toe verkregen moet worden.

mobile app

Madelines samenwerkingsruimte heeft een gedeelde activiteitenstroom. Iedereen in het bedrijf kan updates posten, vragen stellen en kennis delen - inclusief beelden, links en documenten. Het draagt bij tot het vormen van een verenigd team in hun groeiend bedrijf.

files

U kunt bestanden toevoegen aan bijna alles in Podio door eenvoudig te integreren met diensten zoals ShareFile en Google Drive. Om een foto of bestand toe te voegen, neemt Madeline gewoon een foto of uploadt ze het document en voegt het toe aan het item.

workflow

Wanneer de werkstroom eenmaal door Madeline is toegevoegd kan het automatisch taken creëren of een melding activeren aan een teamlid om het na te kijken. U kunt werkstromen opzetten om het handmatige werk in uw processen te elimineren - wat tijd bespaart en u er zeker van laat zijn dat niets overgeslagen of vergeten wordt.

workspace

Madeline uses the workspace dashboard to store useful links and to provide a guide for how employees can use the apps in the workspace – along with the occasional favourite photo from past company events! #use_cases_v2.co

comments

Wanneer er een belangrijke bedrijfsaankondiging te maken is of er is een succesverhaal te delen kan het aan de Bulletins app toegevoegd worden. De rest van het team kan dan meedoen en het nieuws bespreken met behulp van reacties. U kunt aan elke inhoud in Podio reacties toevoegen.

tasks

Podio biedt iedereen in Acme Inc. ook een eenvoudig te hanteren takenlijst. Catherina gebruikt deze hoofdzakelijk om herinneringen voor haarzelf in te stellen, maar ze heeft ook terugkerende taken opgezet voor teamleiders om hun dia's aan de maandelijkse medewerkersvergadering bij te dragen.

chat

Door Podio's chatfunctie te gebruiken kan Madeline gemakkelijk elk van haar collega's bereiken. Voorheen had ze een overvolle inbox en verscheidene teams maakten gebruik van verschillende chathulpmiddelen om te communiceren. Nu zijn ze allemaal op één plaats verbonden met elkaar.

Bekijk zelf hoe de samenwerkingssoftware van Podio de manier waarop uw bedrijf samenwerkt kan transformeren