Podio voor CRM

Houd potentiële klanten bij, beheer klantenrelaties en organiseer uw verkoopteam op één plaats.

Vaak zijn CRM-hulpmiddelen ongelofelijk saai of veel te gecompliceerd of beiden. Podio is ontworpen om het bijhouden van uw potentiële klanten en de verkoop zo licht en eenvoudig mogelijk te maken. Gecombineerd met realtime communicatie en taakbeheer op één plaats, zal Podio de eerste CRM zijn die uw team met plezier zal gebruiken.

Werk beter samen om meer contracten af te sluiten

Podio plaatst de nadruk op samenwerking en delen om de kwaliteit van de data te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw team altijd voorzien is van actuele informatie over uw potentiële en huidige klanten.

Beheer de volledige klantcyclus met Podio.

Gebruik Podio´s geïntegreerde webformulieren om contactinformatie te registreren. Organiseer en houd bij wie verantwoordelijk is voor elke potentiële klant. Creëer uw eigen pijplijn en verkoopverslagen. Geen heen en weer gaan tussen op zichzelf staande hulpmiddelen.

Alleen de functies die u nodig heeft - niets meer.

Podio is volledig aan uw verkoopprocessen aan te passen. U bepaalt de informatie die u wilt registreren en bijhouden - zodat uw verkoopteam niet opgehouden wordt met irrelevante functies en complicaties.

Podio voor CRM gebruiken

Emma, leidster van een verkoopteam, voerde Podio in op haar reclamebureau - laten we het Acme Inc. noemen. Tot voor kort ontdekten vertegenwoordigers dat potentiële klanten verwaarloosd werden en accountbeheerders besteedden hun tijd aan het achterhalen van updates over de status van transacties. Hier volgt hoe Emma een betere manier vond om hun gegevens en communicatie te structureren.

Bedrijven

Deze app registreert de contactgegevens van alle personen in de bedrijven waaraan Acme Inc. verkoopt - potentiële en bestaande klanten. Het laat vertegenwoordigers en accountbeheerders ook duidelijk zien wie verantwoordelijk is voor de relatie met het bedrijf en wanneer er voor het laatst contact is opgenomen

Transacties

Elke keer dat een vertegenwoordiger aan een nieuwe transactie werkt wordt het in deze app ingevoerd en gekoppeld aan het bedrijf in de Bedrijven app. Het hele proces kan dan hier bijgehouden worden, met pijplijnen en verslagen die het team op de hoogte houden, met alle essentiële getallen in realtime.

Materiaal

Presentatiesjablonen, PDF's van casestudy's, links naar video's en meer, alles live in de Materiaal app. De inhoud kan gecategoriseerd worden in interne en klantgerichte bronnen, zodat Emma's team makkelijk kan vinden wat er nodig is om een transactie af te sluiten.

Podio in actie

Hier is een kijkje bij hoe Emma en haar team Podio op een dagelijkse basis gebruiken om hun werk structuur te geven - wat hen helpt om transacties sneller af te sluiten en hun klanten tevreden te houden:

Emma paste de sjablonen van haar apps aan zodat ze er zeker van is dat haar team alle nodige stukjes informatie op kan slaan die het nodig heeft.

Lær hoe

U kunt bijna aan alles in Podio bestanden toevoegen door eenvoudig te integreren met diensten zoals ShareFile, Box en Google Drive. Het maakt het eenvoudig voor Emma om een werkbeschrijving en contractdocumenten aan elke transactie toe te voegen die ze registreren.

Lær hoe

Elke transactie is gekoppeld aan een bedrijf zodat Emma en haar team snel de hele geschiedenis van een relatie met het bedrijf van de klant op kunnen zoeken - wat het eerder gekocht heeft, wat het opnieuw zal kopen en waar het belangstelling voor heeft getoond.

Lær hoe

Emma gebruikt het dashboard van de werkruimte om een helder overzicht te krijgen van hoe haar team vaart. Tegels geven duidelijk verkooppijplijnen en verkoopverslagen weer in visuele staafdiagrammen en lijndiagrammen

Lær hoe

Emma is de hele middag weg om een van haar grotere klanten te bezoeken. Tijdens de treinreis wordt ze op de hoogte gehouden over nieuwe activiteiten via de mobiele app. Ze kan zien dat een van haar vertegenwoordigers, Dominic, een nieuwe potentiële klant heeft die ze herkent van een vorige baan.

Lær hoe

Emma laat een reactie achter over de potentiële klant die door Dominic is toegevoegd en laat hem weten dat ze al eerder met dit bedrijf heeft gewerkt en kan helpen met een verkoopaanpak.

Lær hoe

Om er zeker van te zijn dat ze eraan zal denken om dit op te volgen wanneer ze weer op kantoor is, wijst Emma zichzelf een taak toe die gekoppeld is aan het bedrijf. De taak heeft een herinnering die haar zal waarschuwen op de tijd en datum die ze instelt.

Lær hoe

De klant die Emma bezoekt heeft een vraag over een vorige factuur. Met behulp van Podio's chatfunctie kan ze de vraag naar Paul van de afdeling boekhouding sturen die haar een antwoord stuurt voordat de vergadering afgelopen is - en haar klant is tevreden gesteld.

Lær hoe

Aan het einde van de week gebruikt Emma filters om alle nieuwe transacties te segmenteren die afgesloten zijn door elke vertegenwoordiger. Ze gebruikt dit om een verslag voor haar team te genereren - en het verslag zal vanaf nu elke week automatisch updaten.

Lær hoe

Uhuru Design
Dit in Brooklyn gebaseerde, multidisciplinaire ontwerpbureau creëerde een samenhangende werkstroom - van verkoop tot ontwerp en productie.

 Watch customer story (3:31)

"Door Podio kan ik het proces waarnemen, ik zie ze erover praten, ik zie dat ze vragen stellen als ze iets van mij moeten weten over wat er gaande is in de winkel."

Matt Eismann

Shop Manager

A few of the great companies doing great work, with Podio

Bekijk zelf hoe de CRM software van Podio de manier waarop u uw bedrijf ontwikkelt, transformeert.