androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio voor Project-Management

Wij zullen voor het beheer zorgen, zodat u met het project door kan gaan.

Schermopname van Podio als software voor projectbeheer.

Niets remt een project meer af dan eindeloze statusvergaderingen en rapportages. Om uw team in beweging te houden - organiseert Podio al uw einddatums, bestanden en conversaties van projecten op één transparante plaats. U krijgt het benodigde overzicht, moeiteloos, terwijl uw team gericht en geconcentreerd blijft.

Hier is een kijkje bij hoe Jenny en haar team Podio dagelijks gebruiken om dingen gedaan te krijgen:

create an item

Jenny maakte haar eigen sjabloon zodat ze er zeker van kan zijn dat ze alle nodige stukjes informatie op kan slaan die haar team nodig heeft.

add files

U kunt bestanden toevoegen aan bijna alles in Podio door eenvoudig te integreren met diensten zoals Google Drive en Dropbox. Het maakt het eenvoudig voor Jenny om bijvoorbeeld het projectverslag als een PDF aan het project toe te voegen.

reference

Elke project verwijst naar een klant, dus is het eenvoudig voor Jenny om eerdere communicatie en resultaten op te zoeken die gerelateerd zijn aan haar huidige klant.

workspace dashboard

Jenny gebruikt het dashboard van de werkruimte om een snel overzicht te krijgen van hoe haar team vaart. Het toont de laatste updates, het werk wat momenteel gedaan wordt en het markeert werk dat achterstallig is.

add comment

Ze kan rechtstreeks in een van de achterstallige producten duiken en een reactie posten om te vragen wat het oponthoud veroorzaakt. Het blijkt dat de verantwoordelijke persoon ziek is.

create task

Een ander teamlid om hulp vragen is eenvoudig: Jenny kan een taak toewijzen aan haar collega James, precies op het achterstallige product zodat hij weet waar de taak aan gerelateerd is.

mobile

James zal onmiddellijk bericht krijgen op de mobiele app over zijn nieuwe taak. Het product in kwestie is eraan gekoppeld zodat Jenny automatisch bericht krijgt en bij het product kan zien wanneer hij zijn taak voltooit.

chat

Met behulp van een ingebouwde chatfunctie kan Jenny haar collega een bericht met 'beterschap' sturen of een groepsgesprek beginnen dat het hele team omvat.

meetings

Een vergadering is zoveel meer dan alleen maar een locatie en een datum. Het team gebruikt het om de agenda voor te bereiden en van te voren te bespreken en om volgende stappen vast te leggen wanneer het allemaal voorbij is, alles op één, goed gedocumenteerde plaats.

filtering

Tijdens de vergadering bespreken ze de vooruitgang van elk teamlid door de producten te filteren op de verantwoordelijke persoon in de producten app.

table view

Wanneer het project afgerond is, blijft al het werk en alle communicatie netjes gedocumenteerd voor toekomstig gebruik. Met onbeperkte opslagruimte zullen ze nooit ruimte tekort komen.

Metonymy Media
Een snelgroeiend creatief tekstbureau - levert uitzonderlijk werk, altijd op tijd.

"Sinds we op Podio overgegaan zijn, besteedt mijn team per dag minstens een uur minder aan project-management."

Ryan Brock

Metonymy Media

Bekijk zelf hoe de software van Podio voor projectbeheer de manier waarop uw team werkt, transformeert.