Podio voor uw onroerend goed crm

Houd potentiële klanten bij en organiseer uw team met een hulpmiddel dat net zo mobiel is als u.

Podio is het CRM-hulpmiddel dat door honderden makelaars en vertegenwoordigers gebruikt wordt om de manier waarop zij zaken doen te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Online en mobiel bewapent Podio uw team met alle informatie die ze nodig hebben om het perfecte vastgoed aan uw klanten te verkopen.

Altijd voorbereid, altijd op tijd.

Regel bezichtigingen en vergaderingen en stel met gemak uw planning af op die van uw team. Deel notities om samen te werken en vorderingen te maken met transacties. Podio zal u aan al uw afspraken herinneren zodat u op uw planning vooruitloopt.

Laat je potentiële klantgenerator op gang komen.

Registreer contactgegevens en beheer uw relaties met kopers en verkopers. Organiseer uw vastgoedadvertenties en bewaar alle relevante informatie op één plaats, van adressen en prijzen tot contracten. Koppel advertenties aan toekomstige kopers voor een vereenvoudigd overzicht.

Automatiseer uw werkstromen op een simpele manier. 

Zorg ervoor dat uw team nooit een gelegenheid misloopt of een klant verwaarloost, met behulp van geautomatiseerde werkstromen die taken delegeren gebaseerd op vervolgdatums en op nieuwe aanvragen die u ontvangt. Elimineer handmatige werkzaamheden om uw team meer tijd te geven om zich op de voornaamste prioriteiten te concentreren.

Vert
Al hun bedrijfsfuncties gecombineerd in één hulpmiddel dat overal beschikbaar is.

Wat echt leuk is aan Podio, is dat alles mobiel is. Wij zijn altijd onderweg, we hebben allemaal laptops, we hebben mobiele telefoons, dus het is fijn om een systeem als Podio te hebben dat net zo flexibel is."

Michael Lentz

Vert

A few of the great companies doing great work, with Podio

Meld u gratis aan en voeg u bij meer dan 500.000 bedrijven die Podio al gebruiken