Podio als een intranet

Uw kant-en-klaar, sociaal intranet dat volledig op uw organisatie af te stellen is.

Door Podio als uw intranet te gebruiken wordt er voor iedereen een plaats gecreëerd om te communiceren en om standaard bedrijfsprocessen met gemak te laten verlopen. Het werk is afgestemd en coördinatie is verbeterd, terwijl het delen van kennis onder collega's vanzelfsprekend en leuk wordt, wat de tevredenheid en toewijding van de medewerkers ten goede komt.

Heb contact en deel met iedereen in uw bedrijf.

Gebruik activiteitenstromen om bedrijfsnieuws te plaatsen, een gedeelde agenda om evenementen te plannen, het delen van bestanden en taken om binnen uw bedrijf samen te werken en chatberichten als een sneller, realtime alternatief voor e-mails.

Mensen en processen op één plaats.

Overschakelen van het ene systeem naar het andere voor verschillende taken houdt iedereen op. Het gebruik van Podio laat u alles stroomlijnen, van het opgeven van onkosten tot vakantie vrijmaken en veelgestelde vragen op kantoor.

Binnen enkele minuten door u gecreëerd, voor u.

Met Podio zult u binnen enkele minuten startklaar zijn met uw nieuwe intranet. Het is eenvoudig om Podio aan te passen aan de processen binnen uw bedrijf, tot het benoemen toe van verschillende functies - en te garanderen dat iedereen aan uw nieuwe hulpmiddel en hoe het werkt, kan relateren.

Podio als een intranet gebruiken.

Katherine, een partner in een groeiend reclamebureau, voerde Podio in om medewerkers te helpen vanuit verschillende locaties contact te houden. Laten we het bureau Acme Inc. noemen. Tot voor kort begonnen de dingen hun verband te verliezen, zonder een centrale plaats voor communicatie in het bedrijf en zonder een centrale plaats om taken te verwerken. Nu brengt Podio mensen en processen samen, binnen een hulpmiddel dat iedereen met plezier gebruikt.

Vakanties

De Vakantie app biedt een eenvoudige kalender waarop medewerkers in kunnen vullen wanneer ze afwezig zullen zijn. Een tegel op hun intranet dashboard toont wie afwezig is en wanneer.

Onkosten

Of ze nu haar mobiele applicatie gebruikt of aan haar bureau zit - Katherine kan snel onkosten invoeren via de Onkosten app - een foto van de kwitantie en de gegevens die het financiële team nodig heeft, inbegrepen.

Bulletins

Wanneer er belangrijk bedrijfsnieuws is, wordt het in de Bulletins app geplaatst. Iedereen kan dan zijn of haar reactie toevoegen of gedachten delen. Dit spreekt veel meer aan dan de oude massamails die ze gewend waren te sturen.

Podio in action

Here is a look at how Catherina and her company use Podio on a daily basis to communicate and structure basic processes:

Catherina's intranet bevat een gedeelde activiteitenstroom. Iedereen in het bedrijf kan updates posten, vragen stellen en kennis delen - inclusief beelden, links en documenten. Het draagt bij aan de vorming van een solidair team in hun groeiend bedrijf.

Leer hoe

Iedere medewerker in Acme Inc. heeft nu een Podio profiel dat hun contactinformatie, een korte biografie en hun vaardigheden bevat. Vooral bij gebruik van de mobiele app is het nu veel eenvoudiger om iemands telefoonnummer te vinden of standaard informatie zoals waar iemand werkt.

Leer hoe

The Podio apps used to run processes like expense and vacation reporting, all have customizable templates. Catherina has modified them so they now store all the necessary bits of information the team needs to document and easily access.

Leer hoe

Wanneer Catherina met een klant op stap is, kan ze de mobiele app van Podio gebruiken om noteringen te maken voordat ze zelfs de bar of het restaurant al verlaten heeft. Notities op papier kunnen niet meer kwijt raken of zich opstapelen.

Leer hoe

U kunt bestanden toevoegen aan bijna alles in Podio door eenvoudig te integreren met diensten zoals Google Drive en Dropbox. Wanneer ze een uitgave toevoegt, neemt Catherina eenvoudig een foto van de kwitantie en voegt die toe aan het onkostenitem.

Leer hoe

Wanneer de uitgave door Catherina is toegevoegd wijst een werkstroom het automatisch aan het financiële team toe ter controle. U kunt werkstromen opzetten om het handmatige werk in uw processen te verwijderen - wat tijd bespaart en u er zeker van laat zijn dat niets overgeslagen of vergeten wordt

Leer hoe

Catherina gebruikt het dashboard van de werkruimte om nuttige links op te slaan en om in een handleiding te voorzien hoe medewerkers de apps in de werkruimte kunnen gebruiken - samen met af en toe een favoriete foto van vorige bedrijfsevenementen!

Leer hoe

Wanneer er een belangrijke bedrijfsaankondiging te maken is of er is een succesverhaal te delen kan het aan de Bulletins app toegevoegd worden. De rest van het team kan dan meedoen en het nieuws bespreken met behulp van reacties. U kunt aan elke inhoud in Podio reacties toevoegen.

Leer hoe

Podio biedt iedereen in Acme Inc. ook een eenvoudig te hanteren takenlijst. Catherina gebruikt deze hoofdzakelijk om herinneringen voor haarzelf in te stellen, maar ze heeft ook terugkerende taken opgezet voor teamleiders om hun dia's aan de maandelijkse medewerkersvergadering bij te dragen.

Leer hoe

Door Podio's chatfunctie te gebruiken kan Catherina gemakkelijk elk van haar collega's bereiken. Voorheen had ze een overvolle inbox en verscheidene teams maakten gebruik van verschillende chathulpmiddelen om te communiceren. Nu zijn ze allemaal op één plaats verbonden met elkaar.

Leer hoe

Aarstiderne
Producenten van biologisch voedsel - een hecht team in contact met elkaar houden vanuit meerdere locaties.

"We hadden echt een oplossing nodig om alles op één plaats te organiseren en om een overzicht te krijgen van wat er gedaan moest worden en waar we stonden in dat proces - dat is precies wat Podio doet."

Juliane Schmeltzer Dybkjaer

Aarstiderne

Bekijk zelf hoe de intranet software van Podio de manier waarop uw bedrijf samenwerkt, transformeert.