androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio als een intranet

Uw kant-en-klaar, sociaal intranet dat volledig op uw organisatie af te stellen is.

Schermopname van Podio als software voor een intranet.

Door Podio als uw intranet te gebruiken wordt er voor iedereen een plaats gecreëerd om te communiceren en om standaard bedrijfsprocessen met gemak te laten verlopen. Het werk is afgestemd en coördinatie is verbeterd, terwijl het delen van kennis onder collega's vanzelfsprekend en leuk wordt, wat de tevredenheid en toewijding van de medewerkers ten goede komt.

Here is a look at how Catherina and her company use Podio on a daily basis to communicate and structure basic processes:

activity stream

Catherina's intranet bevat een gedeelde activiteitenstroom. Iedereen in het bedrijf kan updates posten, vragen stellen en kennis delen - inclusief beelden, links en documenten. Het draagt bij aan de vorming van een solidair team in hun groeiend bedrijf.

profile

Iedere medewerker in Acme Inc. heeft nu een Podio profiel dat hun contactinformatie, een korte biografie en hun vaardigheden bevat. Vooral bij gebruik van de mobiele app is het nu veel eenvoudiger om iemands telefoonnummer te vinden of standaard informatie zoals waar iemand werkt.

app template

The Podio apps used to run processes like expense and vacation reporting, all have customizable templates. Catherina has modified them so they now store all the necessary bits of information the team needs to document and easily access.

mobile app

Wanneer Catherina met een klant op stap is, kan ze de mobiele app van Podio gebruiken om noteringen te maken voordat ze zelfs de bar of het restaurant al verlaten heeft. Notities op papier kunnen niet meer kwijt raken of zich opstapelen.

files

U kunt bestanden toevoegen aan bijna alles in Podio door eenvoudig te integreren met diensten zoals Google Drive en Dropbox. Wanneer ze een uitgave toevoegt, neemt Catherina eenvoudig een foto van de kwitantie en voegt die toe aan het onkostenitem.

workflow

Wanneer de uitgave door Catherina is toegevoegd wijst een werkstroom het automatisch aan het financiële team toe ter controle. U kunt werkstromen opzetten om het handmatige werk in uw processen te verwijderen - wat tijd bespaart en u er zeker van laat zijn dat niets overgeslagen of vergeten wordt

workspace

Catherina gebruikt het dashboard van de werkruimte om nuttige links op te slaan en om in een handleiding te voorzien hoe medewerkers de apps in de werkruimte kunnen gebruiken - samen met af en toe een favoriete foto van vorige bedrijfsevenementen!

comments

Wanneer er een belangrijke bedrijfsaankondiging te maken is of er is een succesverhaal te delen kan het aan de Bulletins app toegevoegd worden. De rest van het team kan dan meedoen en het nieuws bespreken met behulp van reacties. U kunt aan elke inhoud in Podio reacties toevoegen.

tasks

Podio biedt iedereen in Acme Inc. ook een eenvoudig te hanteren takenlijst. Catherina gebruikt deze hoofdzakelijk om herinneringen voor haarzelf in te stellen, maar ze heeft ook terugkerende taken opgezet voor teamleiders om hun dia's aan de maandelijkse medewerkersvergadering bij te dragen.

chat

Door Podio's chatfunctie te gebruiken kan Catherina gemakkelijk elk van haar collega's bereiken. Voorheen had ze een overvolle inbox en verscheidene teams maakten gebruik van verschillende chathulpmiddelen om te communiceren. Nu zijn ze allemaal op één plaats verbonden met elkaar.

Aarstiderne
Producenten van biologisch voedsel - een hecht team in contact met elkaar houden vanuit meerdere locaties.

“We hadden echt een oplossing nodig om alles op één plaats te organiseren en om een overzicht te krijgen van wat er gedaan moest worden en waar we stonden in dat proces - dat is precies wat Podio doet."

Juliane Schmeltzer Dybkjaer

Aarstiderne

Bekijk zelf hoe de intranet software van Podio de manier waarop uw bedrijf samenwerkt, transformeert.