androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio-API

Skapa tillägg, integrationer och helt nya verktyg.

Utvecklare

Det synliga gränssnittet i Podio är skapat med vårt API. Vi har även gjort det möjligt för dig att utnyttja det till fullo. Vi tillhandahåller just nu 'wrappers' för PHP, .NET, Java och Python, tillsammans med SDK för Objective-C (iOS och OSX) och Android. Det gör det enkelt att arbeta med gemensamma API-operationer. Läs mer och kom igång på Podios webbplats för utvecklare.

Auktoriserade Podio-partners

Våra partners delar vår strävan att förändra hur världen arbetar till det bättre. Med deras expertis, så finns det i praktiken inga gränser på vad du kan göra med Podio. De skapar anpassade integrationer, så att Podio fungerar sömnlöst med webbtjänster som används av ditt team, eller skapar anpassade appar med Podio-gränssnitt; skräddarsydda för ditt team.