androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.
excel integration

Podio fungerar med e-posten

Vad som händer i din inkorg är inte tänkt att stanna i din inkorg. Podio gör det enkelt för dig att förvandla e-post till åtgärds- och samarbetsuppgifter, statusinlägg och även början på ett nytt projekt. Du kan även helt enkelt svara på en aktivitet på Podio via e-post.

excel integration

Så här kan du använda e-post smidigt med Podio:

Lägg till dina Podio-uppgiftslistor till din e-posts adressbok för att skapa uppgifter genom att helt enkelt vidarebefordra ett e-brev till dess adress
Skapa statusmeddelanden genom att skicka ett e-brev till den unika e-postadressen för varje workspace.
Vidarebefordra e-brev till valfri Podio-app som du använder. Påbörja till exempel ett nytt projekt eller lägg till en ny säljlead till ditt CRM.
Kommentera på specifika appinlägg genom att vidarebefordra e-brev till deras unika e-postadress, till exempel om du vill spara din brevutväxling med en potentiell kund.
Skicka chattmeddelanden och lägg till kommentarer i statusinlägg, uppgifter eller app-inlägg – genom att helt enkelt svara på e-brev med aviseringar från Podio.

För en fullständig och stegvis guide över dessa funktioner, gå till Podios hjälpavsnitt om att använda Podio med e-post.

Se själv hur Podio kan förändra sättet som ditt team samarbetar på.