androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.
excel integration

Podio fungerar med Excel

Kalkylblad har sin funktion. Men när det gäller samarbete saknar de den kommunikation i realtid och det rika innehåll som krävs för att enkelt samarbeta som ett team.

Podios Excel-integrering hjälper dig att importera data till Podio och exportera data från Podio till Excel. På några sekunder kan du flytta stora mängder data till en perfekt miljö för att samarbeta med aktuella uppgifter.

excel integration

Detta kan du göra – kombinera Excel-kalkylblad och Podio:

Snabbstarta dina Podio-projekt genom att importera listor med uppgifter som måste göras till en Podio-app – så att de omedelbart kan tilldelas, enkelt följas upp och diskuteras.
Importera en lista över säljleads eller kontakter från ett Excel-kalkylblad till Podios CRM-app, för att organisera ditt team runt arbetet och skapa möjligheter och rapporter.
Exportera samtidigt eller filtrera för att exportera ett innehållsurval från en Podio-app, för att manipulera och visa data i Excel.

Se själv hur Podio kan förändra sättet som ditt team samarbetar på.