androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Referenser

Podio – vad våra kunder säger.

Hundratusentals organisationer runt hela världen har hoppat på Podio för att förvandla sättet de arbetar på till det bättre. Från nystartade företag som organiserar sina första produktlanseringar till framgångsrika digitala agenturer som driver klientprojekt – så här beskriver de sin erfarenhet.

#podioeffect
Vad våra kunder får från Podio och som de inte kan få någon annanstans.

Uhuru Design

Detta Brooklyn-baserade designföretag som arbetar inom flera områden, skapade ett enhetligt arbetsflöde för sina projekt – från försäljning till design och tillverkning.

Matt eismann

"Podio gör att jag ser processen. Jag ser dem prata om den och ställa frågor om de behöver information från mig om vad som händer i butiken."

Matt Eismann

Butiksföreståndare

Applied Storytelling

Med medarbetare över hela USA driver denna varumärkesagentur alla sina klientprojekt utan några interna e-brev.

Matthew kruchko

"Det har gett mig en kommunikationskanal i realtid som är kopplad till ämnet eller projektet och gör att vi undviker förvirring. Podio har faktiskt gett oss en mycket tätare kommunikation än någonsin tidigare."

Matthew Kruchko

Ansvarig och verkställande chef

Type A Machines

Startup-företaget Type A Machines, som utvecklar 3D-skrivare, använder Podio för att strukturera designen, marknadsföringen och kvalitetskontrollerna av deras kommande 3D-skrivare.

Bryan allen

"En 3D-skrivare kan skapa allt från en hammare till en leksak eller en arkitekturmodell. Podio har många av dessa kännetecken, vilket jag tror är en anledning till att vi har varit så pass framgångsrika."

Bryan Allen

Huvuddesigner

Se själv hur Podio kan förändra sättet som ditt team arbetar på.