androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio för samarbete

Gör samarbetet helt anpassningsbart för din organisation.

Skärmbild av Podio som mjukvara för intranät.

Med Podio för samarbete skapas en plats för alla att kommunicera på och köra grundläggande affärsprocesser med enkelhet. Arbetet justeras och koordinationen förbättras, medan kunskapsdelningen mellan kollegor blir naturlig och rolig, vilket ökar de anställdas belåtenhet och hängivenhet.

Här är en titt på hur Madeline och hennes företag använder Podio dagligen för att kommunicera och strukturera enkla processer:

activity stream

Madelines samarbetsutrymme inkluderar ett delat aktivitetsflöde. Alla i företaget kan posta uppdateringar, ställa frågor och dela kunskap, inklusive bilder, länkar och dokument. Det hjälper till att skapa ett enat team för hela deras växande företag.

profile

Alla anställda på Acme Inc. har nu en Podio-profil som inkluderar deras kontaktinformation, en kort biografi och deras talanger. Särskilt vid användning av mobilappen, går det nu mycket fortare att enkelt hitta någons telefonnummer eller grundläggande information som var de jobbar.

app template

Podio-apparna som används för att köra processer som utgifts- och semesterrapportering har alla anpassningsbara mallar. Madeline har modifierat dem så att de nu lagrar all nödvändig information som teamet behöver dokumentera och enkelt få tillgång till.

mobile app

När Madeline är ute med en klient kan hon använda Podio-mobilappen för att lägga in anteckningar innan hon ens har lämnat baren eller restaurangen. Nu behöver du inte längre lägga pappersanteckningar på hög eller tappa bort dem.

files

Du kan lägga till filer till nästan allt i Podio, och smidigt integrera med tjänster som ShareFile och Google Drive. När hon ska lägga till en bild eller fil, tar Madeline enkelt ett kort eller laddar upp dokumentet och bifogar det till filen.

workflow

När arbetsflödet läggs till av Madeline, kan det automatiskt skapa uppgifter eller utlösa en notis till en medlem i teamet för genomgång. Du kan ställa in arbetsflöden för att eliminera manuellt arbete i dina processer, vilket sparar tid och ser till att inget blir missat eller glömt.

workspace

Madeline använder arbetsplatspanelen för att lagra användbara länkar och tillhandahålla en handledning för hur anställda kan använda apparna på arbetsplatssen, tillsammans med enstaka favoritbilder från tidigare företagsevent!

comments

När det finns ett stort tillkännagivande eller en framgångshistoria från företaget att dela, då läggs den in i Bulletins-appen. Resten av teamet kan då ge sig in och diskutera nyheten med kommentarer. Du kan lägga till kommentarer på allt innehåll i Podio.

tasks

Podio ger också alla på Acme Inc. en uppgiftslista som är enkel att hantera. Catherina använder den mest för att ställa in påminnelser för sig själv, men hon har också satt upp återkommande uppgifter för teamledare där de kan bidra med sina presentationer från det månatliga mötet med alla anställda.

chat

Med hjälp av Podios chatt-funktion, kan Madeline enkelt nå alla sina kollegor. Innan hade hon en överfull inkorg, och olika team använde olika chattverktyg för att kommunicera. Nu är alla sammankopplade på ett ställe.

Se själv hur Podios samarbetsmjukvara kan omvandla hur ditt företag arbetar tillsammans.