androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio för projektstyrning

Vi fixar hanteringen, så att du kan sätta igång med projektet.

Skärmbild av Podio som mjukvara för projektstyrning.

Inget får ett projekt att verka långsammare än ändlösa statusuppdateringar och rapporter. För att hålla ditt team i rörelse hjälper Podio dig att organisera ditt projekts deadlines, filer och konversationer på ett enda ställe. Du får den överblick du behöver utan några bekymmer, samtidigt som ditt team håller sig fokuserat.

Så här använder Jenny och hennes team Podio på daglig basis för att få allting gjort:

create an item

Jenny gjorde sin egen mall, så hon kan vara säker på att hon kan lagra all nödvändig information som hennes team behöver.

add files

Man kan lägga till filer till nästan allt i Podio, som är smidigt integrerad med tjänster som Google Drive och Dropbox. Det gör det enkelt för Jenny att exempelvis lägga in projektinformationen som PDF i projektet.

reference

Varje projekt hänvisar till en klient, så det är enkelt för Jenny att hitta tidigare kommunikation och resultat som är relaterat till hennes nuvarande klient.

workspace dashboard

Jenny använder arbetsplatspanelen för att få en snabb överblick av hur det går för hennes team. Den visar de senaste uppdateringarna, pågående arbete och markerar försenat arbete.

add comment

Hon kan hoppa rakt in i en av de försenade resultaten och lägga in en kommentar för att fråga vad som håller tillbaka slutförandet. Det visar sig att ägaren är sjuk.

create task

Att be en annan teammedlem att hjälpa till är enkelt: Jenny kan tilldela en uppgift till sin kollega James, direkt i det försenade resultatet så att han vet vad uppgiften handlar om.

mobile

mobilappen, blir James meddelad om sin nya uppgift direkt. Resultatet i fråga är kopplad till den så att Jenny blir meddelad automatiskt och kan se i resultatet när han är färdig med uppgiften.

chat

Med den inbyggda chatten, kan Jenny skicka ett "krya på dig"-meddelande till sin kollega, eller starta ett gruppsamtal som inkluderar hela teamet.

meetings

Ett möte är så mycket mer än en plats och ett datum. Teamet använder det för att förbereda och diskutera agendan på förhand och lägga in de kommande stegen när det är över, allt på en väldokumenterad plats.

filtering

Under mötet diskuterar de varje teammedlems framsteg genom att filtreraresultaten efter ägare i Deliverables-appen.

table view

När projektet är färdigt är allt arbete och kommunikation väl dokumenterat för framtiden. Obegränsat utrymme gör att de aldrig får slut på utrymme.

Metonymy Media
En snabbt växande byrå för kreativt skrivande som levererar exceptionellt arbete och alltid i tid.

"Efter att ha flyttat vårt arbete till Podio använder mitt team minst en timme mindre per dag på projektstyrning."

Ryan Brock

Metonymy Media

Se själv hur Podios mjukvara för projektstyrning förvandlar hur ditt team arbetar på.