androidCreated with Sketch. appleCreated with Sketch. appstore_activeCreated with Sketch. appstore_inactiveCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. GroupCreated with Sketch. citrixCreated with Sketch. citrx_podio_whiteCreated with Sketch. citrx_podio copyCreated with Sketch. podio_iconCreated with Sketch. logo-icon Artboard 6Created with Sketch. play_activeCreated with Sketch. play_inactiveCreated with Sketch.

Podio som ett intranät

Ditt omedelbara sociala intranät som är helt anpassningsbart efter din organisation.

Skärmbild av Podio som mjukvara för intranät.

Att använda Podio som ditt intranät skapar en plats för alla att kommunicera och köra grundläggande företagsprocesser utan problem. Arbetet justeras och koordinering förbättras, samtidigt som kunskapsdelning mellan kollegor blir naturligt och roligt, vilket ökar både medarbetares nöjdhet och hängivenhet.

Here is a look at how Catherina and her company use Podio on a daily basis to communicate and structure basic processes:

activity stream

Catherinas intranät inkluderar ett delat aktivitetsflöde. Alla på hennes företag kan posta uppdateringar, ställa frågor och dela kunskap – inklusive bilder, länkar och dokument. Det hjälper till att skapa ett enhetligt team över hela deras växande företag.

profile

Alla anställda på Acme Inc. har nu en Podio-profil som inkluderar deras kontaktinformation, en kort biografi och deras talanger. Särskilt vid användning av mobilappen, går det nu mycket fortare att enkelt hitta någons telefonnummer eller grundläggande information som var de jobbar.

app template

Podio Apps som används för att köra processer som kostnads- och semesterrapportering, har alla anpassningsbara mallar. Catherina har modifierat dem så att de nu lagrar all nödvändig information som teamet behöver för att dokumentera och få enkel åtkomst till den.

mobile app

När Catherina är ute med en kund så kan hon använda Podios mobilapp för att slå in en kostnad innan hon ens lämnar baren eller restaurangen. Kvitton behöver inte längre samlas på hög eller försvinna.

files

Du kan lägga till filer till nästan allt i Podio, som är smidigt integrerat med tjänster som Google Drive och Dropbox. När hon lägger in en kostnad, tar Catherina helt enkelt en bild på kvittot och bifogar det till kostnadsteamet.

workflow

När Catherina har lagt till kostnaden, ger ett arbetsflöde automatiskt en uppgift till ekonomiteamet att gå igenom den. Du kan ställa in arbetsflöden för att eliminera manuellt arbete i dina processer, vilket sparar tid och ser till att inget missas eller glöms bort.

workspace

Catherina använder arbetsplatspanelen för att lagra användbara länkar och ge en handledning i hur nya anställda kan använda apparna på arbetsplatsen – tillsammans med enstaka favoritfoton från gamla firmafester!

comments

När det finns ett stort tillkännagivande eller en framgångshistoria från företaget att dela, då läggs den in i Bulletins-appen. Resten av teamet kan då ge sig in och diskutera nyheten med kommentarer. Du kan lägga till kommentarer på allt innehåll i Podio.

tasks

Podio ger även alla på Acme Inc. en lätthanterlig uppgiftslista. Catherina använder den främst för att ställa in påminnelser till sig själv, men hon har också satt upp återkommande uppgifter till teamledare för att skicka sina presentationer till månadens personalmöte.

chat

Med Podios chatt-funktion kan Catherina enkelt nå alla sina kollegor. Innan hade hn en överfull inkorg, och olika team hade olika chattverktyg för att kommunicera. Nu är alla kopplade till samma plats.

Aarstiderne
Producenter av ekologisk mat – håller ett sammansvetsat team anslutet på flera platser.

"Vi behövde verkligen en lösning som gjorde att vi samlade allt på en plats, fick en överblick över vad som behövde göras och där vi kunde se var i processen vi befann oss – Podio gör just det."

Juliane Schmeltzer Dybkjaer

Aarstiderne

Se själv hur Podios mjukvara för intranät kan förvandla hur din verksamhet samarbetar.